Jezivi detalji ubistva i samoubistva u Gerontološkom centru u Pančevu: Leševe supružnika pronašle sestre u jutarnjem obilasku

Supružnici D. Stepanović (75) i T.Stepanović (81) su napisali oproštajno pismo, složili svoje lične stvari i ostavili novac za sahranu, a onda sebi presudili

  • 2
Policijski uviđaj, policijska traka, pištolj, policija Foto-montaža: Milena Đorđević, pixabay.com

U Gerontološkom centru "Sunčana jesen" u Pančevu dogodila se tragedija koje se ne pamti u ovoj ustanovi socijalne zaštite. U jutarnjim satima 12. jula osoblje doma je tokom redovne vizite pronašlo mrtve supružnike.

Užas u Pančevu: Ubio ženu, pa sebe u Gerontološkom centru!

Po prvim i nepotvrđenim informacijama, najpre ubistvo pa samoubistvo izvršeni su pištoljem za koji je T.Stepanović imao dozvolu i koji je pronađen kod njega u ruci.

Takođe, nije potvrđeno kada se ovaj nemio događaj tačno zbio i niko od stanara nije čuo hice.

"Politika" piše da je bračni par sebi presudio u prvim satima 12.jula na terasi svog apoartmana na drugom spratu centra.

Žena je pronađena sa ranom na glavi oslonjena na ruke, dok je njen suprug sa vidnom ranom na slepoočnici od vatrenog oružja, u stolici na terasi.

- Supružnike, naše stanare pronašle su dve medicinske sestre u redovnom jutarnjem obilasku. One su najpre našle cedulju okačenu o kvaku na vratima, na kojoj je pisalo “Obratite pažnju na sobu 208”. Kada su otvorile vrata i otišle do terase zatekle su tela za stolom - izjavila je za list dr Ivanka radu Halbrin iz gerontološkog centra.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Profimedia/Sciencephoto RM

Prema navodima zaposlenih supružnici Stepanović su pre nego što su presudili sebi uredno spakovali svoje cipele i garderobu i složili ih na krevet. Pored su nađene i njihove lične karte, nešto novca za kremaciju, kao i čaršavi kojima bi trebalo da budu pokriveni.

Ostavili su i oproštajno pismo u kojem nije konkretno naveden razlog za ovaj čin, ali između ostalog stoji “da je dosta” i da “je sve postalo besmisleno.”

Foto-ilustracija: Tanjug/Dimitrije Goll

Stanari doma kažu da Stepanovići ničim nisu nagovestili da bi do takve tragedije moglo doći.

Na lice mesta po pozivu iz gerontološkog centra stigli su hitna pomoć, policija, nešto kasnije i predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna I boračka pitanja. Policija je obavila uviđaj, tužilaštvo nije tražilo obdukciju te je data dozvola za sahranu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA