Drami koja je 30 sati ceo Kragujevac držala na nogama prethodi priča iz 2014. godine: Evo šta se tada dogodilo (FOTO)

Došlo je i do tuče, a onda su se začula dva pucnja. Mladići su istrčali- rekao je 2014. za medije očevidac događaja

  • 0

Nakon što je pregovarački tim MUP-a bezbedno rešio situaciju sa tri zabarakadirana muškarca u podrumu zgrade u širem centru Kragujevca, nije jasno šta je povod cele drame i šta joj je bio cilj.

Dva mladića se predala, jedan i dalje zatvoren u podrumu: Drami u Kragujevcu nazire se kraj?

Drama u Kragujevcu još uvek traje: Mladići i dalje zabarikadirani u podrumu, pregovori s policijom u toku (FOTO) (VIDEO)

Tri muškarca su se u utorak oko devet sati ujutru zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101, a sa sobom su imali automatsku pušku i bombe. Reč je o dva tinejdžera i muškarcu starom 36 godina. Mladići su se nakon dvadesetak sati pregovora predali, a posle još desetak sati sinoć se predao i stariji muškarac.

Policija je saopštila samo da se muškarac od 36 godina najpre javio MUP-u rekavši da želi da se preda zbog pokušaja ubistva iz 2014. godine. Iz nepoznatih razloga odustao je od toga i zaključao se u podrum sa dvojicom mladića rođenih 1999. godine.

Foto: Telegraf

Prema nezvaničnim informacijama, najstariji muškarac je N. G. (36) iz Kragujevca koji je 2014. godine uhapšen zbog pucnjave u jednoj kragujevačkoj kafani.

Kako su mediji tada preneli, sve je počelo nakon što je u pomenutoj kafani pijani gost maltretirao prisutne i čak držao svoj pištolj na stolu. Zaposleni su gosta zamolili da skloni pištolj jer će u protivnom pozvati policiju. Oružje je odloženo kod šanka. Malo kasnije sa prijateljima je stigao N.G. Pijani gost se i sa njima sukobio.

Foto: Telegraf

- Oni su mu uzvratili. Došlo je i do tuče, a onda su se začula dva pucnja. Mladići su istrčali- rekao je 2014. za medije očevidac događaja.

On je tada ispričao da je samo video kako je pijani gost po izlasku pao na ulicu, ali ne i da li je upucan iz svog pištolja koji je neko dohvatio sa šanka, ili je neko iz grupe u kojoj je bio N.G. potegao svoje oružje.

Foto: Telegraf

Tri dana nakon toga policija je uhapsila N.G. zbog sumnje da je pucao na gosta kafane i naneo mu povrede stomaka. Povređeni se kasnije oporavio u bolnici.

Policija do sada nije zvanično imenovala nikoga od trojice muškaraca iz podruma, saopšteno je samo da je za jednim od njih 2014. godine bila raspisana poternica zbog sumnje da je počinio ubistvo u pokušaju. Reč je o N.G. jer su dvojica mladića te 2014. bili deca.

Foto: Telegraf

Zašto su dva tinejdžera pružila ovakvu podršku N.G. u Kragujevcu se samo nagađa. Prema nezvaničnim informacijama jedan mladić je rođak N.G. a drugi je pošao kao podrška drugu!?

Daljinac baner

(M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA