Prošla bez nanogice: Vlasnica staračkog doma u kome je poginulo troje ljudi u kućnom pritvoru

Ljiljana Milošević, vlasnica staračkog doma, priznala je krivicu za teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom izazivanja opšte opasnosti

  • 2

Krajem oktobra prošle godine u Pančevu se dogodila tragedija u kojoj je troje starijih lica, korisnika privatnog staračkog doma "Oaza sreće", izgubilo život prilikom požara. Vlasnica će biti u kućnom pritvoru.

Vlasnici izgorelog Doma za stare u Pančevu, VEĆ DVA PUTA ZABRANJIVAN RAD na dve lokacije!

Ljiljana Milošević, vlasnica staračkog doma, priznala je krivicu za teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom izazivanja opšte opasnosti. Sporazum o priznanju krivice verifikovan pred sudom podrazumeva i kaznu od godinu dana zatvora za Ljiljanu Milošević.

Ovo su razlozi izbijanja stravičnog požara u neprijavljenom staračkom domu!

Zbog tragedije od 29. oktobra 2016. godine Ljiljana Milošević će kaznu zatvora izdržavati u prostoru kome živi. Dakle kućnim uslovima. A kako je sporazumom utvrđeno izdržavanje će biti bez elektronskog nadzora. Na izdržavanje kazne osuđena vlasnica staračkog doma tek će biti pozvana.

Ljiljana Milošević bila je zadržana od strane policije 29. oktobra prošle godine. Iz pritvora je izašla 10. novembra.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/013.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA