Tužilaštvo pokrenulo istragu o propustima u radu Centra za socijalni rad na Novom Beogradu pošto je Lovrić ubio ženu

Treće osnovno javno tužilstvo u Beogradu prikuplja potrebnih obaveštenja od Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, kako bi isti utvrdili da li je bilo propusta u radu zaposlenih u centru na Novom Beogradu

  • 4

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu obratilo se javnosti saopštenjem u kojem se navodi da je podnet zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Gradskom centru za socijalni rad, kako bi se utvrdilo da li je bilo propusta u radu zaposlenih u gradskom centru za socijalni rad na Novom Beogradu, ispred kojeg je Milan Lovrić brutalno ubio suprugu Olgu.

Utvrđeni propusti u radu Centra za socijalni rad ispred kojeg je muž ubio ženu

Sestra brani brata koji je ubio ženu u Centru za socijalni rad: Znala sam da će sebi presuditi, nikad ih nije tukao!

U saopštenju se navodi:

- Povodom Zapisnika o izvršenom nadzoru nad stručnim radom Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, odeljenje Novi Beograd, u predmetu zaštite od nasilja u porodici Lovrić i zlostavljanja maloletne dece Lovrić, Ministarstva za rad, zaposljavanje, boračka i socijalna pitanja, sektor za brigu o porodici i socijalnu zastitu od 7. jula 2017. a koji Zapisnik je dostavljen ovom tuzilastvu iz kabineta ministra dana 13. jula 2017. godine, Treće osnovno javno tužilstvo u Beogradu stavilo je zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja i to Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu, a kako bi isti utvrdili da li je bilo propusta u radu zaposlenih u gradskom centru za socijalni rad, odeljenje Novi Beograd.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA