Bolesnu drugaricu PODVODILA ZA 500 DINARA! U nastavku akcije "Ares" uhapšena još 251 osoba

Maloletnica je godinu i po dana nalazila mušterije svojoj žrtvi

  • 8

Policija je u nastavku velike akcije "Ares" uhapsila 251 osobu, dok su protiv još 367 ljudi podnete prijave za različita krivična dela.

U akciji "Ares" uhapšen i maloletnik: Sa 15 godina proizvodi i prodaje drogu

Nastavljena akcija "Ares": Procesuirano preko 1.000 ljudi, 573 uhapšeno

Iza rešetaka su se našli osumnjičeni za dilovanje droge, ilegalno držanje oružja, ali i za obljubu. Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da je ova akcija pokazala kako nema nedodirljivih i zaštićenih.

U ovoj akciji identifikovana je i maloletnica iz Beograda (17), koja se tereti da je podvodila mentalno obolelu drugaricu (17). Krivična prijava podneta je protiv Sretena Š. (19), Sabedina B. (19), Žike B. (22), Roberta T. (19), i Davida A. (18), kao i protiv jednog maloletnika, koji se sumnjiče da su više puta obljubili nemoćnu žrtvu.

- Maloletnica je pre godinu i po dana počela da za novčanu naknadu od 500 do 1.000 dinara podvodi drugaricu iz škole. Klijenti koje je pronalazila odvodili su žrtvu na skrivena mesta, gde su je seksualno zlostavljali. Nesrećna devojka nije znala šta se dešava, nije bila svesna njihovih postupaka - kaže za Srpski Telegraf sagovornik iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA