Mladiću (17) koga je zbog selfija na krovu voza udarila struja, telo prekriveno teškim opekotinama. Lekari u Beogradu poslednja nada

Posle neuspešnog selfija na vagonu, doživeo strujni udar od 25.000 volti, a svedoci otkrivaju kako je prizor bio stravičan

  • 6

M.N. (17) iz Leskovca i dalje se nalazi u životnoj opasnosti nakon što se u utorak popeo na vagon sa namerom da napravi selfi, kada je doživeo strujni udar od 25.000 volti.

SMRTONOSNA IGRA SE ŠIRI PO BALKANU: Penju se na vozove, a onda ginu zbog slike na Instagramu (FOTO)

Njegovo stanje je veoma ozbiljno jer je tom prilikom zadobio opekotine trećeg stepena.

Kako Alo saznaje, dečak je juče oko 9 sati bio na operacionom stolu kako bi mu primarno bile sanirane opekotine, ali je direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević za Alo izjavio da će mladić biti prebačen na dalje lečenje u KC Srbije u Zvečanskoj ulici.

- On je dovezen kod nas u veoma lošem stanju, sa opekotinama prvog, drugog i trećeg stepena. Bukvalno celo telo je bilo pod crvenilom i opekotinama - istakao je Dimitrijević.

Kako su očevici ispričali, dečak se popeo na jedan od vagona teretnog voza u prisustvu svojih drugova kako bi snimio selfi, ali nije uspeo da se fotografiše jer ga je struja gotovo spržila.

Prizor je bio stravičan.

- Dok je dečak padao sa vagona, a njegovi drugovi vrištali, video se veliki blekak, ali se začuo i jak, čudan zvuk - ispričali su svedoci za ovaj list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA