Ispovest Lazara za Telegraf: Znam zašto me je Ana lažno optužila za silovanje, zato joj se neću svetiti!

Lazar je u razgovoru za naš portal otkrio da li će goniti Anu, koja ga je lažno optužila za silovanje i nasilje

  • 16

Lazar Lađevac (20) iz Zaječara, kojeg je Ana L. iz istog grada optužila da ju je izujedao i silovao ekskluzivno za Telegraf.rs kaže da on nije monstrum i silovatelj, i da ovu devojku bez obzira na to što ga je poslala u pritvor, neće goniti.

Evo koliku kaznu može dobiti Ana L. (19) iz Zaječara, koja je lažno prijavila Lazara za silovanje i ugrize: Je li ovo pravedno?

Užasna sudbina Ane koja je lažno prijavila Lazara za silovanje: Upala je u Timok, a njena najbolja drugarica se udavila da bi je spasila

Lazar u razgovoru za naš portal napominje da je svestan da ga Ana voli.

- Neću je goniti, niti joj se svetiti na bilo koji način. Ipak, znam da me voli. S tim u vezi, ja je neću goniti a sud neka radi svoj posao. Želim joj sve najbolje u životu - kaže Lazar za Telegraf.rs.

Ana L. je, da podsetimo, ovog mladića optužila za nasilje i silovanje, zbog čega je uhapšen. Međutim, ispostavilo se da ništa od toga nije istina, već da ga je prijavila a sebi sama nanela povrede jer je zaljubljena u njega.

- Za uvredu, poniženje i sramotu nema cena - dodaje Lazar.

Foto: Facebook/Ladjevac Ladjevac

Ukoliko protiv Ane bude podneta krivična prijava za lažno prijavljivanje po službenoj dužnosti, preti joj kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Sa druge strane, protiv Lazara je tužilastvo odmah u ponedeljak zaustavilo postupak, i on je posle četiri dana provedenih u pritvoru pušten na slobodu.

(Lj. Račić - lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA