≫ 

Ubici male Anđeline besni zatvorenici iz Zabele poručuju: ČEKA TE NAŠ PAKAO!

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je najtežu robiju koju mu je izrekao Viši sud u Zaječaru

  • 37

Nakon što mu je potvrđena kazna od 40 godina zatvora, monstrum Vladica Rajković (28), koji je silovao Anđelinu Stefanović (3) iz zaječarskog sela Vratarnica, a onda joj kamenom smrskao glavu, prebačen je iz pritvora u Zaječaru u požarevački zatvor "Zabela".

Teške reči koje je majka zverski silovane i ubijene Anđeline (3) rekla o Vladici Rajkoviću, kidaju srce iz grudi!

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je najtežu robiju koju mu je izrekao Viši sud u Zaječaru, koju će izdržavati u najstrožem kazamatu u Srbiji.

Kako "Alo!" saznaje, on je trenutno u karantinu, koji se nalazi u prijemnom odeljenju ovog zatvora, gde može da ostane najduže 30 dana, a posle toga će biti raspoređen u paviljon u kojem borave zatvorenici osuđeni na 40 godina zatvora.

- Ubica devojčice je maricom prebačen iz Zaječara u Požarevac. Nije progovorio ni reč dok su ga izvodili iz pritvora. Poslušno je ispružio ruke da mu stave lisice i ćutke je presedeo ceo put do "Zabele". Trenutno je u sobi sa jednim cimerom.

- Verovatno će i kasnije deliti ćeliju sa jednim zatvorenikom i neće ga smeštati u grupnu sobu, jer bi zbog zločina koji je počinio bio na meti drugih zatvorenika. U zatvoru se odmah pročulo da je stigao i to je kod mnogih izazvalo gnev zbog monstruoznog silovanja. Pojedinci su ga psovali i poručili mu da ga čeka pakao i "da mu se ne piše dobro" - navodi sagovornik iz ovog zatvora.

Foto: Lična arhiva

Pre mesec dana navršila se godišnjica smrti trogodišnje Anđeline Stefanovic, kojoj je Vladica kamenom smrskao glavu posle silovanja! Lekari sudske medicine su obdukcijom utvrdili da je Vladica za vreme silovanja maloj Anđelini probušio trbušnu duplju.

Psihijatar koji je sa njim obavio razgovor utvrdio je da je on u vreme zločina bio pripit, ali da je uprkos tome bio potpuno svestan šta čini.

On je posle hapšenja priznao zločin i ispričao da je devojčica počela da vrišti kada joj je oduzeo nevinost. Njega je to razbesnelo, zbog čega je počeo da je šamara da bi je ućutkao.

Međutim, dete ni posle toga nije prestajalo da plače, što je njega još više razjarilo. Na kraju je uzeo veliki kamen i potpuno joj smrskao glavu, zbog čega meštani nisu mogli da joj prepoznaju lice kada je nađena u šumi.

Foto: Telegraf

Kada je shvatio da je mrtva, navukao je pantalone, a leš je odvukao u obližnju šumu i prekrio ga lišcem. Svoju krvavu garderobu je oprao u Timoku, a onda otišao kući da se presvuče i mirno se vratio na rođendan svoje bratanice i nastavio da pije. Meštani su nakon zločina pokušali da ga linčuju, ali ih je u tome sprečila policija, koja je u međuvremenu stigla.

OTAC PLANIRA DA POSETI SINA

- Tražio je da dođem kod njega da se vidimo, ali još nisam isplanirao kada ću da idem. Bio sam i ranije da ga obiđem. Drago mu je kad se vidimo. Ne znam kako mu je tamo dok ne odem, niti da li mu drugi robijaši prete. Nije mu sigurno svejedno što je prebačen u "Zabelu", al’ šta je - tu je. To ga je snašlo i nema kud - rekao je Nebojša Rajković za "Alo!".

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA