Tragična sudbina porodice Nikolić: Sin tinejdžer se udavio kod Vrbasa, pozajmili su pare da bi ga sahranili, a pre 18 su godina izgubili bebu

- Tek što je muž došao kući, čuli smo neke sirene, ali nismo znali šta se dešava - priča majka dečaka koji se juče utopio u kanalu Dunav-Tisa-Dunav

  • 17
Niš, utopljenik, davljenik, hronika, telo, davljenje Foto-Ilustracija: Telegraf

Jaroslava Nikolić iz Zmajeva, majka šesnaestogodišnjeg Branimira, koji se juče udavio u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, kaže da joj još nije zarsla rana od pre 18 godina kada je ostala bez osmomesečne bebe, a sada je ostala i bez sina, prenose Novosti.

Tinejdžer (16) se utopio kod Vrbasa: Skočio je u vodu i nije isplivao!

Kako kaže, on joj je bio desna ruka i pomagao joj u svemu, pa ožalošćena porodica ne želi ni da pomišlja kako će ubuduće živeti bez njega.

Nesreća se dogodila samo na kilometar od trošne kuće u kojoj živi Jaroslava sa sedmoro dece.

- To mu je bio drugi put u životu da je otišao na Jeričku, prokleta Jerička nam je uzela sina. Branili smo mu da ide na reku, iako je bio dobar plivač. A ni on sam nije voleo vodu, ne znam šta mu bi da ode tamo - priča ucveljena Jaroslava.

Šesnaestogodišnjak je za manje od mesec dana trebalo da krene u treći razred Srednej škole "4. juli" u Vrbasu gde je započeo da se školuje za automehaničara. a planirao je da nastavi da se školuje za policajca.

Foto-ilustracija: Telegraf

- Tek što je muž došao kući, čuli smo neke sirene, ali nismo znali šta se dešava. A onda je došao jedan od komšija i saopštio nam najrcnju vest- prića detalje jučerašnjeg dana, dečakova majka.

- Šta je uzrok smrti, za sada ne znamo. Do nas dolaze razne priče, od kojih je neka da mu je pukla kičma pri skoku u vodu, jer je udario u kamenje - kaže Jaroslava.

Mnogočlana porodica živi od 25.000 socijalne pomoći i onoga što je Branimir do juče zarađivao u nadnici.

Sada porodica mora da se zaduži da bi sahranili sina, a odakle će vratiti novac ni sami ne znaju.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    12. avgust 2017 | 09:07

    Нека је лака земља и опрост греха, напаћеном дечаку. Па зар их је он са 16 год издржавао?. А тата?. Мама чува децу, а тата?. Шта је са њим?.

  • Zoran

    12. avgust 2017 | 07:53

    Saucesce moje,a vi sto cete se zaduziti bas glupo govorite,a sina nema sram vas bilo.

  • žalosno

    12. avgust 2017 | 12:50

    Jadno dete... pa zar on da ide sa 16 da nadnici, a majka mu radja pa radja decu..strasno... umesto da radi za svoju decu i da pričaju kako su se zadužili... mnogo mi je zao za dečka...strasno bože primi ga u svoje carstvo i čuvaj ga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA