Ključni trenutak u razrešenju ubistva Kristine Kaplanović: Njene kolege sa pumpe svedoče o Flekici!

Pritisnut dokazima, osumnjičeni se branio da su na pumpi nađeni njegovi otisci jer je tamo ranije točio gorivo

  • 5
Kristina Kaplanović, Miloš Srebrić Foto: Facebook/Kristina Kaplanović, informer.rs

Kolege Kristine Kaplanović (20), koja je ubijena 25. maja na benzinskoj pumpi "NIS Petrola" u Velikom Mokrom Lugu, pozvani su u petak u Više javno tužilaštvo u Beogradu da posvedoče da li je osumnjičenog ubicu odala fleka na licu.

Ako je moj sin zaista ubio Kristinu, imam da mu poručim samo jedno! Teške reči Flekičinog oca pošto je saznao za šta je optužen

Tri radnika pumpe, koji su svedoci kobne pucnjave, treba da odgovore da li su osumnjičenog Miloša Srebrića (36) zvanog Flekica videli na pumpi u noći ubistva i da li su ga upamtili po belegu na licu.

Srebrić se na saslušanju u policiji pravdao da je ranije odlazio na benzinsku pumpu da toči gorivo i da je policija samo zbog toga našla njegove otiske na pumpi.

Foto: informer.rs

- Policija za sada nije pronašla pištolj kojim je Kristina ubijena. Pretpostavlja se da je osumnjičeni bacio oružje odmah posle neuspele pljačke pumpe, ali detaljna pretraga šume nije urodila plodom. Marama kojom je maskirao lice, kao i garderoba koju je nosio kobne noći, takođe nisu nađeni - rekao je za Alo izvor blizak istrazi.

- Ima indicija da je osumnjičeni neposredno posle pucnjave spalio svu garderobu da bi uništio tragove. Pitanje je da li je posle smrtonosnog hica, ispaljenog u Kristinin potiljak, krv prsnula po njemu i da li je zbog toga spalio svu garderobu ili je tako hteo da spreči da policija otkrije bilo kakav detalj na osnovu kojeg bi ga povezala sa ubistvom - dodaje.

Miloš Srebrić je tvrdio da nije bio u Beogradu kada su mu policajci rekli da je osumnjičen za ubistvo Kristine Kaplanović. Pritisnut dokazima, branio se da su na toj pumpi nađeni njegovi otisci jer je tamo ranije točio gorivo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    7. septembar 2017 | 10:40

    Ovo je ludos !!!! Posto ima fleku na licu zar je toliko lud da pokrije usta i pola lica a ostavi celo gde ima fleku da se vidi .Ovde su neke mutne radnje otkrio sam sebe sa flekom ?pa valjda bi maskirao celo lice jer po fleki je prepiznatljiv . Ovde nesto ne stima ili je on lud ??? Ili policija gresi sa pogresnom osobom...

  • Vota

    7. septembar 2017 | 10:17

    Moze da laze koliko hoce al tragovi nisu nadjeni na pistolju za tocenje nego na odelu radnika koga je odgurnuo prilikom pljacke.

  • Marijana

    5. novembar 2017 | 14:54

    Ne verujem da je on ubio Kristinu!!!!! Zar covek koji ima prepoznatljivo obelezje na licu ide bez kape i ne sakrije fleku koju ima .Da je on stavio bi kacked i pokrio fleku a ne samo navuko rolku do nosa bar tako ste pokazali snimak. Mozda se ubica seta a vi nevi og drzite. Sve je moguce !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA