≫ 

Ivana je htela da ostavi hirurga, ali joj on to nije dao: Agonija je trajala dugo, a onda je glumica za dlaku izbegla smrt!

Prema nezvaničnim saznanjima ona je za sada dobro i danas bi trebalo da bude puštena iz bolnice

  • 60
Ivana Panzalović, glumica Foto: Facebook/Ivana Panzalovic

U užasnoj porodičnoj drami koja se dogodila rano jutros na Savskom vencu, u pucnjavi je ranjena poznata mlada glumica Ivana Panzalović (30).

Ovo je hirurg koji se ubio jutros u Beogradu: Verio se glumicom, okačio na Fejsbuku da je srećan, pa joj pucao u glavu (FOTO)

Na nju je pucao njen dečko, ugledni beogradski hirurg Srđan Cvetanović (59) inače zaposlen u Vojno-medicinskoj akademiji.

Doktor i mlada glumica bili su u vezi i živeli su zajedno. Navodno je ona njega želela da ostavi više puta, međutim on to nije dozvoljavao, prenose mediji koji te činjenice saznaju od osoba bliskih bivšem paru.

Međutim, nije poznato da li je to bio razlog zbog kog je izbila užasna drama.

Prema nezvaničnim saznanjima ona je za sada dobro i danas bi trebalo da bude puštena iz bolnice.

- Ona je predobro dete, u šoku smo, sada smo se Bane i ja našli. Nikada se nije požalila da je imala bilo kakav problem sa dečkom, zato nas je ovo sada i ostavilo bez teksta - izjavio je glumac Saša Pantić koji je u tom trenutku bio sa Banetom Vidakovićem. Njih dvojica su sa Ivanom dobri još od "Kursadžija", projekta na kome su radili zajedno.

Foto: Facebook/Srdjan Cvetanovic

Inače, prošle godine Ivana je gostujući u jednoj emsiji pričala kakva je kao osoba i otkrila detalje o sebi.

- Ja kažem i ozvučim to što mislim. I uvek sam dobro prošla kada sam rekla šta mislim, bilo u poslu, bilo u ljubavi, bilo u prijateljskim odnosima - rekla je tada mlada glumica.

Izgleda da je aludirala na to da svaki problem, koje je nesumnjivo imala, rešava veoma jednostavno, pa "kud puklo dapuklo".

Glumica Ivana Panzalović postala je široko popularna javnosti u Srbiji kada se pre nekoliko godina pojavila u seriji "Kursadžije".

Printskrin: Youtube/Aqua Living

Već tada mnogi su primetili njen neodoljiv šarm i talenat, a nisu izostali ni komplimenti na račun njene lepote.

Glumila je u serijama "Sinđelići" i "Folk", a zapaženu ulogu imala je i u filmu "Montevideo, Bog te video, "The touch", "Poslednja noć".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radodrag

    7. septembar 2017 | 14:28

    Koliko je narod sklon predrasudama i generalizovanju da je to zaista zabrinjavajuċe. Gledaju sve drugo i generalizuju osim kakav je neko kao ličnost i karakter. I dva brata rođena pa po tome pitanju ne budu ista. Nažalost ni Kseniji Pajčin nije pomoglo što se zabavljala sa nekim njenih godina i javnom ličnošću slično njoj. Ko je poremeċen u glavi tu je problem a izgled, pare i sve drugo su samo fasada.

  • Tomatinjo

    7. septembar 2017 | 15:12

    Imam utisak da i u komentarima kao i u životu prevladavaju dve krajnosti i suprotnosti. Jedni potpuno zanemaruju emocije i osećanja, ili su potpuno njih i lišeni, a drugi nisu u stanju da svoje emocije i osećanja obuzdaju. Za ljubav je potrebno dvoje. Nisu dovoljne emocije i ljubav samo sa jedne strane. Tamo gde emocija i ljubavi nema ne pomaże ni sila ni nasilje. To je onda prelazak u drugu krajnost, mrżnju i tragediju. A tamo gde ljubav fercera treba joj dati šansu i čuvati je.

  • Milojko

    7. septembar 2017 | 12:16

    Decko koji ima 60 godina. Da li moze neko da mi objasni znacenje reci decko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA