≫ 

Vučićević nestao u Rusiji: Otišao s tovarom vrednim 30.000 evra, i nikada se više nije javio!

Ruska policija bila je ubeđena da je Vučićević otet ili ubijen, sve dok se juče nije pojavila informacija da se krije u Belorusiji

  • 5

Željko Vučićević (49) iz Kragujevca, vozač jedne domaće transportne kompanije, nestao je u Rusiji sa kamionom koji je vozio automobilske gume vredne 30.000 evra.

KAMIONDŽIJA BOJAN napisao na kamionu nešto zbog čega ga pola Srbije PSUJE, a pola zove - CAR! (FOTO)

Njemu se još u junu izgubio svaki trag na autoputu kod grada Muroma, gde je pronađen njegov kamion, ali ne i prikolica sa gumama.

Ruska policija bila je ubeđena da je Vučićević otet ili ubijen, sve dok se juče nije pojavila informacija da se krije u Belorusiji.

U međuvremenu , u garaži jednog ruskog auto-prevoznika pronađenaje Vučićevićeva prikolicasa gumama,zbog čega se sumnja da je fingirao svoj nestanak, da bi mogao da proda gume preduzeća za koje je radio.

Prema pisanju ruski medija, ovaj slučaj obavijen je velom misterije,  jer nije poznato ni pod kojim okolnostima je nestao, ni gde se krio četiri meseca.

Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM

Kamion sa prikolicom i gumama vraćen je u Srbiju firmi kojoj pripada, a protiv srpskog kamiondžije, će biti pdoneta krivična prijava i to je jedino što je zasad izvesno u ovom slučaju.

NIJE MU PRVI PUT!

- Ovo nije prvu put da se Vučićević izgubi negde sa kamionom firme. Jednom je iščezao sa kaionom punim bakra, za koji se sumnja da ga je kasniej preprodao nekoj firmi iz Užica . Međutim nikada nije procesuiran, te je nejasno da li se radi o krađi ili nečemu drugom.

Daljinac

(Telegraf.rs/Indormer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA