≫ 

Pijani migrant pravio haos po Obrenovcu: Lomio prazne flaše, nasrtao na prodavca, pa napao policajca (VIDEO)

Napadu je prethodio događaj kada je migrant više puta u toku dana pokušao da ukrade piće iz frižidera u čemu je sprečen. Prilikom poslednjeg pokušaja, pijani mladić se razbesneo i razbio dve flaše i počeo da viče i nasrće

  • 4

Migrant u pijanom stanju sinoć oko 23 časa lomio je prazne flaše i nasrnuo na radnika u jednoj prodavnici u Obrenovcu, prenose lokalni mediji.

Ovo su pravi razlozi zašto su roditelji protiv dece migranata u školama: Šta vi kažete na to? (ANKETA)

Strah od nove migrantske "džungle" u srcu Evrope: Svake noći mlade izbeglice spavaju u centru ovog grada pored prostitutki i narkomana (VIDEO)

Problematični migrant je više puta u toku dana pokušao da ukrade piće iz frižidera u čemu je sprečen. Prilikom poslednjeg pokušaja, pijani mladić se razbesneo i razbio dve flaše i počeo da viče i nasrće na radnika prodavnice u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu, prenose Lokalne novine.

Ubrzo je došla i policija, a ovaj problematični migrant onda se sukobio i sa policajcem. On je od razbijanja flaša imao i posekotinu, koju je sanirala ekipa Hitne pomoći.

U MUP su potvrdili da je sinoć došlo do incidenta u jednoj samostalno trgovinskoj radnji u Obrenovcu.

- Oko jedan sat posle ponoći pijan čovek ušao je u prodavnicu i pokušao da uzme još nekoliko flaša, kada ih je i polomio. Protiv njega je podignuta prekršajna prijava - rekli su u MUP.

Prihvatni centar za migrante nalazi se takođe u Nemanjinoj ulici u kojoj je došlo do incidenta, u bivšoj kasarni "Bora Marković".

Daljinac

(Telegraf.rs/Lokalne novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokiša

    14. septembar 2017 | 11:52

    Deportacija, ali odmah

  • Montecristo

    14. septembar 2017 | 13:31

    Prekrsajna prijava a? Napad na policiju je peekrsaj. Bravo

  • Marijana Bakov

    14. septembar 2017 | 23:45

    Pu, pu , nevernici jedni kako ste se tako drznuli , da ne dozvolite coveku da uzima sta zeli.Cak i da vas bije morate da cutite jer on je od Boga izabran da sredi nas nevernike.Obrenovac treba da se zove Pakistan sity.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA