≫ 

Nemanja stradao zbog nevremena? Ubica čekao u mrklom mraku jer je nestalo struje, pa greškom overio mladog advokata

Postoji mogućnost da je sačekuša bila namenjena Nemanjinom komšiji sa debelim kriminalnim dosijeom

  • 27

Motiv za brutalnu likvidaciju advokata Nemanje Stojanovića (28) iz Jagodine ne postoji! To tvrde svi izvori "Aloa" koji su imali dodir sa istragom ubistva mladog advokata.

Advokatu Nemanji ubica ispalio tri metka u grudi, pa mu presudio hicem u glavu

Istraga je usmerena na prikupljanje dodatnih dokaza sa lica mesta i pregled snimaka okolnih kamera.

- Ne postoji ni trunka sumnje da je neko imao motiv da likvidira ovog mladića, posebno na ovako surov način. Sve ukazuje na to da je profesionalni ubica napravio kobnu grešku i da se mladić zatekao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. To je tek katastrofalna tragedija, ako je mladić ubijen greškom - kažu upućeni u istragu ubistva.

Postoji mogućnost da je sačekuša bila namenjena Nemanjinom komšiji sa debelim kriminalnim dosijeom, koji iza sebe ima 10 godina zatvora u Valjevu i Zaječaru zbog razbojništva i teške krađe.

- Ubica je pucao u siluetu! Hici su bili precizni, odnosno grupisani u telo i glavu. Poslednjim metkom ubica je overio mladića - ocena je stručnjaka uključenih u istragu.

NESTALO STRUJE ZBOG OLUJE

Ubica je čekao žrtvu u mrklom mraku, oko 2.30 ujutru, jer nije radila rasveta posle oluje.

Foto: Facebook/Немања Стојановић

- Nemanja se vraćao iz grada kući nekako u isto vreme kao i njegov komšija, koji je moguća meta ovog tragičnog napada. Pretpostavka je da je ubici javljeno da žrtva dolazi i da postavi zasedu. Međutim, komšija se zadržao u putu i prvi se na ulazu u zgradu pojavio nesrećni mladić.

- Blizina policije je okolnost koja je ubicu činila nervoznim, jer je gledao da što pre ode sa lica mesta. On je tako, po svemu sudeći, pucao u siluetu, bez suočavanja sa žrtvom. Značajna je fizička razlika između potencijalne mete i mladića i sve ukazuje na to da se plaćeni ubica uspaničio i da je pucao čim je ugledao siluetu - jedan je od mogućih scenarija.

Foto: Facebook/Немања Стојановић

Prijatelji kažu da da porodica Stojanović nikada neće moći da se oporavi od velikog gubitka.

- Sestra, majka i otac su van sebe. Zatražili su pomoć lekara jer su pretrpeli veliki stres i visok intenzitet duševnog bola. Otac je, navodno, bio sumnjičav da je neko hteo njemu da se osveti, nezadovoljan slučajem koji je on branio pred sudom. Međutim, on nije branio teške slučajeve, već se bavio spornim ugovorima u parnici i nikada mu niko nije pretio. On je sada ruina od čoveka, ceo svet mu se srušio - kažu prijatelji porodice za "Alo!".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    15. septembar 2017 | 00:34

    Uzas, ali stvarno uzas. Srusi ti se svet u momentu zbog debila, kriminalaca!!! Nema vise zivota za te ljude, zasto? Zato sto se kriminalci sa debelim dosijeima slobodno setaju ulicama.

  • Gorgeous

    15. septembar 2017 | 06:23

    Profesionalci ne greše i ne overavaju siluete. Ako je neko pucao u siluetu ne bi ga overio. Profesionalci znaju sve i ne paniče zbog toga su profesionalnci.

  • BOZA ZEMUNAC

    15. septembar 2017 | 06:51

    Vratiti smrtnu kaznu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA