Policija je po dojavi krenula u pretres jedne kuće u Međi. Unutra su našli 50.000 paklica, a na svakoj je nedostajala JEDNA STVAR!

Protiv dvoje fizičkih lica biće podnete krivične prijave

  • 2

Poreska uprava Republike Srbije - Poreska policija i Ministarstvo unutrašnjih poslova su u dve odvojene akcije pronašli i oduzeli ukupno 48.440 paklica cigareta bez akciznih markica.

Policija je upala u stan u okolini Zrenjanina, i videla više od 22 hiljade identičnih kutija! Odmah su pozvali pojačanje

Kamiondžija rekao da nema šta da prijavi, a onda su carinici upali i razrogačili oči kad su videli šta je sve natrpao u kamion (FOTO)

Cigarete su otkrivene prilikom pregleda putničkog vozila u mestu Senjski Rudnik i prilikom pretresa porodične kuće u mestu Međa, navodi se u saopštenju Poreske uprave.

Protiv dvoje fizičkih lica, kod kojih su pronađene cigarete, biće podnete krivične prijave zbog nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda, dok je jednom od njih određena i mera zadržavanja do 48 sati.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA