≫ 

Socijalni radnici uzimaju malu Janu od Marjanovića? (FOTO)

Kako bi se saznalo sa kim se devojčica najbolje slaže, služba je kontaktirala rodbinu ubijene pevačice "Zvezda Granda"

  • 10

Posle Zorana Marjanovića, kome je Tužilaštvo potvrdilo pritvor u trajanju od 30 dana i protiv koga je pokrenuta istraga zbog sumnje u ubistvo Jelene Marjanović, na informativni razgovor privedeni su i članovi njegove porodice.

Uživo ispred kuće Marjanovića: Policija ne odlazi, pratite nas iz minuta u minut (FOTO)

Ovakva situacija ostavila je otvoreno pitanje ko će brinuti o malenoj Jani (6), pogotovo jer su se jutros oko 10 sati, akciji policije pridružili i zaposleni u Centru za socijalni rad.

Policija ušla u kuću Marjanovića: Svi članovi porodice na informativnom razgovoru

Kako saznajemo, brigu o Jani mogla bi da preuzme sestra od strica ubijene pevačice "Zvezda Granda", Teodora Krsmanović.

Mala Jana najviše potresena zbog Zoranovog hapšenja: Vrištala dok su joj odvodili oca!

Ona za Telegraf kaže da će sutra doputovati u Beograd iz Kraljeva kako bi boravila sa Janom.

- Tačno je da sam najbliža sa njom, i stalo mi je samo da njoj bude lakše i da iz svega izađe sa što manje traume. I dok je Jelena bila živa, stalno smo se viđale i jedino smo mi dolazili kod nje u kuću. Danas sam se čula i sa Zoranovim ocem Vladimirom, koji je totalno u šoku, te slabo i govori -  objasnila je Teodora.

Devojka objašnjava da ne veruje, baš kao i svako ko je ikada upoznao Jelenu, u Vladimirove priče o tome da je bila u vezi sa tajkunom.

- Jelena je žena bila opsednuta narušenim zdravljem svoje majke, stalno je bila na relaciji kuća, vrtić, bolnica. Nije imala vremena ni volje za bilo šta izvan toga, a oni koji je poznaju znaju da prevara nije bio njen stil -  navela je Teodora.

Inače, pred kućom Marjanovića nalazile su se brojne medijske ekipe, a zapazili smo i Zoranovog brata Miloša koji u naručju nosi malenu devojčicu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Uglavnom su svi zapanjeni razvojem situacije, a uznemireni komšiluk se neprekidno pita "Šta sve neće da snađe ovo dete?".

Daljinac

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STELA

    16. septembar 2017 | 13:18

    Ljubavi malena, upravo plačem. Srećna sam što imaš familiju Krsmanović , familiju tvoje svetinje majke. Srećna sam što imaš tetku Teodoru, koja će te odgajati i voditi računa o tebi kao zenici oka svog. Lepa moja devojčice, želim ti svu sreću ovoga sveta. Uživaj sa svojim rodjacima. Teodora, Krsmanovići srećno, znam da je malena sigurna jedino uz vas.

  • Sasa

    16. septembar 2017 | 14:56

    Jadno dete kroz sta prolazi

  • Zoka

    16. septembar 2017 | 14:53

    Bravo TeodoraZelim ti svu srecu usreci malo ovo dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA