Otkriveno zbog čega je "pao" Zoran Marjanović: Odali ga tragovi na Jeleninoj odeći

Čestice blata nađene na odeći žrtve se poklapaju sa onima nađenim na Zoranovoj odeći

  • 86
Hapšenje Marjanovica, Zoran Marjanovic, Marjanović

Foto: Telegraf

Novi dokazi zbog kojih je uhapšen Zoran Marjanović dobijeni su iz forenzičkih ispitivanja koje je radio centar u Novom Sadu.

Zoran Marjanović saslušan u Tužilaštvu: Evo šta je sad rekao istražnim organima

Progovorila sestra ubijene Jelene Marjanović: Otkrila je istinu o vezi tajkuna i pevačice, i poručila da dolazi u Beograd po malu Janu!

Oni se odnose na Marjanovićeve DNK tragove nađene na telu njegove supruge, ali i na čestice blata nađene na odeći žrtve, koji se poklapaju sa onima nađenim na Zoranovoj odeći.

Više tužilaštvo je nakon ovih dokaza izdao nalog za hapšenje i predložen je pritvor, koji je Viši sud i odredio. Pritvor je određen da Zoran ne bi uticao na svedoke, jer je moguće da još neko iz porodice Marjanović možda zna informacije koje mogu dovesti do rešenja slučaja.

Zoran Marjanović uhapšen je juče u Borči, nakon čega je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde mu je određen pritvor do 30 dana.

Pročitajte još:

Ispred kuće Marjanovića: Zoran prebačen u CZ, kod kuma muzika, tenzija među komšijama (FOTO)

Socijalni radnici uzimaju malu Janu od Marjanovića? (FOTO)

Poznato je koliko Zoran Marjanović može da dobije robije: Zvanično pokrenuta istraga protiv muža ubijene pevačice

Deset sati od hapšenja Marjanovića, uživo otkriveno: Mnogo su jaki dokazi protiv Zorana, policajci ne spavaju

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    17. septembar 2017 | 00:45

    Vidim na ovom portalu sve sami detektivi..ajde bre prekinite sa lupetanjem i pustite policija da završi posao..!!

  • Muhamed-Zenica

    16. septembar 2017 | 23:23

    Neki ovdje kazu da je neko od "mocnika" ubio pokojnu Jelenu, a da je njen suprug "zrtveno jagnje".Koji bi se to "mocnik" ili 'tajkun" fizicki obracunavao na nasipu u Borci ? Kao prvo,mocnik naruci ubistvo, a zrtva strada onako kao neki dan onaj nesretni mladi advokat iz Jagodine. Ubijen je brzo jednim hicem. Jelena je zadobila preko 10 udaraca u glavu, a njen muz umjesto da se pridruzi porodici ubijene u privatnoj istrazi, on ide na neki rijaliti show da "skida ljagu sa svoje porodice" ! Koji to iskren covijek u zalosti moze uopste i pomisljati da ucestvuje na reality show programu? Zar su to karakteristike nevinog covjeka ? Zar se ljaga skida na reality show programima ? Iskren covjek koji zeli skinuti ljagu, radi sve moguce da pronadje ubicu, mozda da intervju u nekom normalnom studiju ili barem saradjuje sa porodicom ubijene. I, ono najvaznije, posvetio bi se onoj maloj sirotoj koja je ostala bez majke, umjesto starletama. Ako je on stvarno nevin, onda nije bas nesto puno emotivan.

  • Bečlija

    16. septembar 2017 | 22:00

    Aha znači trebalo godinu dana da se blato ispita zašto je trebalo toliko dugo Ili policija pre godinu dana nije radila posao kako treba ili su sada namestili DOKAZE ovo je sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA