Kamiondžija je prevozio polovne automobile, a carinik je odlučio da ih proveri. Čim je otvorio prva vrata, pozvao je pojačanje (FOTO)

Vozač kamiona je carinicima prethodno rekao da nema ništa da prijavi sem tovara koji prevozi, međutim aparati su pronađeni tek detaljnim pregledom kamiona

  • 33

Carinici sprečili su danas pokušaj jednog vozača kamiona da prokrijumčari četiri nova aparata za kafu u polovnim automobilima koje je prevozio na graničnom prelazu Bogojevo.

Carinici zaustavili moćni BMW: Vozač rekao da nema ništa da prijavi, a kad su pogledali šta drži u rezervnom točku, odmah su sve pretresli (NIJE DROGA)

Carina naivnijeg prevaranta odavno nije videla: Prijavio 110 evra, a onda su mu zavukli ruku u zadnji džep

Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, prekršaj je otkriven na ulazu u Srbiju nakon detaljnog pregleda kamiona slovenačkih registarskih oznaka kojim je upravljao srpski državljanin prevozeći polovne automobile.

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Vozač kamiona je carinicima prethodno rekao da nema ništa da prijavi sem tovara koji prevozi, objašnjavaju nadležni.

Međutim, navode, detaljnim pregledom kamiona pronađena su četiri kafe aparata marke "Gaggia full automatic espresso machine" koje vozač nije prijavio.

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Jedan aparat je, dodaju, pronađen u kabini kamiona, dok su ostali bili skriveni u automobilima kojima je kamion bio natovaren.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA