≫ 

I OTAC ZORANA MARJANOVIĆA POD ISTRAGOM: Zbog OVOG detalja policija istražuje da li je Vladimir umešan u Jelenino ubistvo

U blizini mesta gde je otkriveno telo ubijene pevačice pronađen je telefon, koji je tu stajao dugo vremena.Utvrđeno da pripada Vladimiru Marjanoviću

  • 21
Borca ubijena Jelena Jeca Krsmanovic Vladimir Marjanovic Telefon, nasip Foto-kolaž: Telegraf

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, na meti je istrage povodom potencijalne umešanosti u ubistvo snaje Jelene Marjanović, pošto je policija nedavno u blizini mesta na kojem je njeno telo pronađeno 3. aprila prošle godine našla njegov mobilni telefon. Trenutno se ispituje njegova umešanost u zločin, pa policija istražuje ovu mogućnost.

DETALJ KOJI MOŽE DA REŠI MISTERIJU: Čiča Gliša otkriva ko je trčao na nasipu dana kad je Jelena Marjanović nestala!

Dragan M. zna sve koji trče po nasipu: Svi su zaboravili šta je rekao kad je Jeca ubijena, a to sad može biti ključno u istrazi!

Aparat u lošem stanju, koji je jedan od novih dokaza do kojih je policija došla, veštačen je i utvrđeno je da je na taj broj u vreme kad je Jelena već ubijena Zoran Marjanović uputio više poziva.

Jedna od pretpostavki je da su oni izgubili telefon, i da je Zoran zvao kako bi ga našao, ali u tome nisu uspeli. Nakon veštačenja, utvrđenoje da je telefon pripadao Vladimiru, Zoranovom ocu.

Foto: Telegraf

Trenutno se telefon detaljno veštači, pošto bi, čim njegova analiza bude završena, mogla da bude rešena misterija da li je, i ako jeste, na koji način Vladimir Marjanović umešan u zločin.

Telefon je u blizini mesta gde je nađen leš bio dugo, i to se ne poklapa sa Vladimirovom izjavom da je mobilni izgubio pre desetak dana, u blizini vrtića u koji ide Jana.

U svakom slučaju, ostaje da sačekamo rezultat veštačenja, jer samo to može da reši ovu misteriju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    19. septembar 2017 | 08:44

    Auuuuu....stara lukava lisico ! Dosta si lazinih izjava davao u ovih 17 meseci , ali dosla maca na vratanca !

  • Н. С

    19. septembar 2017 | 08:49

    Само то, па само то може да реши

  • Cika Velja

    19. septembar 2017 | 09:07

    Idu jedan po jedan!!! Kakvi smo mi to bre ljudi? Oduzeti zeni zivot tako zverski pa se prave nevinasca? Opasan je to soj ljudi,opasan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA