≫ 

Kako je "pao" Zoran Marjanović, a sad je na korak od slobode: Šta se sve desilo od hapšenja do danas (FOTO) (VIDEO)

Hronologija celog raspleta

  • 26

Kada je 6. septembra Zoran Marjanović, suprug tragično preminule pevačice ušao u rijaliti "Zadruga", svi su znatiželjno iščekivali da progovori o zločinu koji je razorio njegovu porodicu - kada je 2. aprila 2016. godine telo njegove supruge Jelene Marjanović pronađeno u kanalu na borčanskom nasipu. On je to i učinio posle nekoliko dana, a već sutradan morao hitno da napusti rijaliti, kako mu ne bi oduzeli starateljstvo nad ćerkicom Janom (6). Iste večeri Zoran je uhapšen, i od tada je u pritvoru.

Veštak je uradio psihološki profil Zorana Marjanovića i nimalo vam se neće svideti

Najmisteriozniji zločin dobio epilog, Zoran Marjanović je iza rešetaka: Šta se sve dešavalo od kada je Jelena ubijena

Jezive reči Zorana Marjanovića nakon ubistva pevačice Jelene: Da li su ove izjave dovele do HAPŠENJA?

Foto: Telegraf

PETAK

Zoran Marjanović uhapšen je u petak kasno uveče, odmah po napuštanju rijalitija "Zaadruga", u svojoj kući u Borči, zbog sumnje da na neki način umešan u ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović. On je tada priveden u Više tužilaštvo u Beogradu, a saslušanje je obavljeno odmah. Tada mu je određen i pritvor, do 30 dana.

Potvrđeno Telegrafu: Zoran uhapšen zbog ubistva Jelene Marjanović

Inače, Zoran je prilikom izlaska iz rijalitija rekao svima kako "Zadrugu" napušta zbog parnicama sa novinarima.

Idem brate, vraćam se za 10 dana, da završim parnice sa novinarima, pa se vraćam. Podzrav svima, vidimo se! - rekao je tada drugim takmičarima Zoran.

Njega su tada sačekali ćerkica Jana i sin iz prvog braka.

Ovako je izgledao njegov izlazak iz "Zadruge":

Dok su Zorana još saslušavali, njegov otac se oglasio:

Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - ispričao je u šoku Vladimir Marjanović.

ŠOKANTNA IZJAVA! Zoranov otac tvrdi da je Jelenu ubio poznati srpski tajkun

Tada je nastao pravi haos među narodom i medijima, jer tajkun za svo ovo vreme od kako se tragalo za ubicom nesrećne pevačice, nijednom nije pomenut.

On je iste večeri, pre ponoći prebačen u Više tužilaštvo, a do ponoći je prevezen u Centralni zatvor. On se branio ćutanjem, i bio vidno nervozan. Konstantno je dozivao ćerkicu i ponavljao "moja Jana, moja Jana". Iste večeri je sa Zoranom nekoliko ispektora obavilo razgovor.

Uhapšeni Zoran Marjanović ponavlja samo dve reči: "Moja Jana, moja Jana!"

U porodičnoj kući Marjanovića u beogradskom naselju Borča u noći kada je Zoran uhapšen, odigrala se prava drama kada su inspektori MUP došli da ga privedu.

Prema rečima izvora bliskog istrazi Zoran je prebledeo kada je u svom dvorištu ugledao inspektore.

- On je tačno znao zbog čega je policija tu! - otkrio je tada izvor Informera.

Kako su pisali beogradski mediji, Zoran je uspavljivao ćerku u trenutku kada je policija zakucala na vrata. Devojčica je, očekivano, bila uznemirena, počela je da vrišti dok su pripadnici MUP-a odvodili njenog oca.

SUBOTA

U ranim jutarnjim satima, nakon hapšenja Zorana Marjanovića, kuća u Borči izgledala je sablasno - unutra nikoga nije bilo. Svetlo u dvorištu je bilo upaljeno, međutim, Marjanovići se nisu pojavili do svanuća.

Nekoliko puta su pozvonili na vrata osumnjičenog, ali niko od porodice nije izašao. Pre više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a večeras je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran.

Sablasna noć u Borči nakon hapšenja Zorana Marjanovića: Smrtnu tišinu predgrađa preseca samo lavež pasa (FOTO) (VIDEO)

Vest o hapšenju Zorana Marjanovića, supruga svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, u subotu ujutru je u Jutarnjem proramu Pink televizije komentarisao i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

- Nije mi namera da otežavam ljudima iz policije, kao što sam uvek molio ljude iz medija i ljude iz javnosti. Radimo svoj posao, pripadnici MUP-a takođe. Policajci ne spavaju. Ja sam razgovarao pre par meseci sa ljudima iz tog odeljenja, oni su najposvećeniji ovom slučaju. Ti ljudi ne odustaju, bore se svakoga dana da ostvare pravdu za građane Srbije - rekao je ministar i dodao da ima poverenje u ljude koji su ovo radili.

Deset sati od hapšenja Marjanovića, uživo otkriveno: Mnogo su jaki dokazi protiv Zorana, policajci ne spavaju

- Sve dokaze koji su vezani za DNK i sve ono što je policija uspela da otkrije, i  sve ono što smo uspeli da uporedimo, sve ono što su mesecima skupljali..ali nekada je potrebno vreme da neke činjenice za koje vi imate policijsko saznanje, da se dokazi prikupe tako da budu validni za sud. Kada sve to imate, kada tužilac i policajac sednu i suoče te dokaze, i kada tužilac odluči da imamo dovoljno dokaza da idemo na sud, tada se to čini i tada možemo da očekujemo pravdu - objasnio je resorni ministar.

Stefanović je na kraju zamolio javnost i medije da puste policiju da radi svoj posao, da su prikupljeni dokazi snažni i da je bolje da se ne zna šta je metodologija rada policijskih službi.

Printskrin: TV Pink

Nešto kasnije, u nedelju pre podne, predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju istočnog kraka Koridora 10 nije mogao da izbegne pitanje koje je u petak uveče proletelo Srbijom brzinom munje, a tiče se hapšenja Zorana Marjanovića.

Šta je rekao o tome pročitajte OVDE.

Već oko 10 ujutru u subotu, policija je ponovo stigla u Borču. Porodica je bila kod kuće, a policija je došla kako bi obavila informativni razgovor sa svim članovima porodice Marjanović.

Besna Nada Topčagić: Zoranovog oca treba da bude sramota što mrtvu ženu optužuje da je imala tajkuna!

Socijalni radnici uzimaju malu Janu od Marjanovića? (FOTO)

Ovakva situacija ostavila je otvoreno pitanje ko će brinuti o malenoj Jani (6), pogotovo jer su se u subotu ujutru oko 10 sati, akciji policije pridružili i zaposleni u Centru za socijalni rad. Brigu o Jani mogla bi da preuzme sestra od strica ubijene pevačice "Zvezda Granda", Teodora Krsmanović.

Kako je u subotu bilo u Borči, pogledajte OVDE.

Jelenina sestra je rekla novinarima Telegrafa da ne veruje, baš kao i svako ko je ikada upoznao Jelenu, u Vladimirove priče o tome da je bila u vezi sa tajkunom.

Takođe, u nedelju tokom dana Zoran Marjanović je saslušan u tužilaštvu. Sve o tome pročitakte OVDE.

U subotu uveče saznali smo i šta je to odalo Zorana, pa je uhapšen zbog ubistva supruge. Više o tome čitajte OVDE.

Subotnje veče začinio je ulazak lidera radikala, Vojislava Šešelja u "Zadrugu", kada je javno, pred milionskim auditorijumom izneo svoje mišljenje o celom ovom slučaju. I to je prati Telegraf, a detaljnije pročitajte na OVOM LINKU.

Foto: A. Nalbantjan

NEDELJA

Operativci beogradske policije došli su do novih saznanja u okviru istrage ubistva Jelene Marjanović. Nova saznanja dovela su do hapšenja Zorana Marjanovića, a navodno se sumnja da je imao pomagače,ova informacija osvanula je u svim medijima u nedelju ujutru.

Ćerka Jelene Krsmanović Marjanović i Zorana Marjanovića, koji je uhapšen u Borči zbog sumnje da je ubio suprugu, razgovarala je sa radnicima Centra za socijalni rad. Ona im je otkrila zanimljive informacije. Opširnije o tome čitajte OVDE.

Ugledni beogradski advokat pomaže Zoranu Marjanoviću: Svoj savet nudi potpuno BESPLATNO

Dan pošto je kuću porodice Marjanović napustila policija i zaposleni u Centru za socijalni rad, kao i brojne medijske ekipe koje su pratile rasplet ubistva pevačice Jelene Marjanović za koji se sumnjiči njen suprug Zorankratku izjavu dao je njegov otac.

Zašto je otac Zorana Marjanovića morao da prekine vezu: Izdržavamo, borimo se, ali nemojte, produžiće mu pritvor

Iako je Vladimir Marjanović ranije objasnio da ga je advokat savetovao da ne daje izjave novinarima, on je ipak za Telegraf kratko rekao da im je jako teško i da nekako izlaze na kraj sa teškom situacijom.

Foto: Telegraf

- Izdržavamo, borimo se! Šta ćemo? Ali molim vas, ne pitajte me ništa više. Rekli su mi da bi zbog svake izjave koju dam, i tako uznemirim javnost, Zoranu mogli da produže pritvor za mesec dana - objasnila je glava porodice.

Nakon što im je saopšteno da je Zoran Marjanović uhapšen, svi ukućani bili su prilično suzdržani kada je reč o komentraisanju tog događaja, kao i iznošenja svog mišljenja o tome ko je ubio Jelenu Marjanović. Ukućani Zadruge su konačno otkrili stvari o kojima je Marjanović pričao u kući.

One priče, brate, sa ovim malim Banetom, na tu temu. Te demoni, te ovo, te ono...  A on priča, u smislu, "ne znate vi..." - počela je Saška, a šta su sve rekli čitajte OVDE.

PONEDELJAK

Kriminolog Zlatko Nikolić ostao je pri svom stavu od prvog dana od kako je ubijena pevačica Jelena Marjanović, a to je da je ona ubijena iz strasti i da ubica može samo da bude muž Zoran ili eventualno ljubavnik. U prilog tome, idu i sve dostupne informacije koje su se pojavljivale za godinu i po dana, a koje su upućivale na zločin iz strasti.

Kriminolog Nikolić ubeđen: Jelena je ubijena iz strasti, samo su dve osobe mogle da je usmrte

U ponedeljak se pojavila još jedna neverovatna teorija o jezivom zloćinu, da Jelena uopšte nije trčala nasipom, već da je imala dvojnicu. Sve o tome čitajte OVDE.

Druga teorija je da pevačica ipak nije ubijena u Borči, već da je ubijena negde dalje, a da je telo dovučeno i bačeno u kanal tek u tri ujutru.

Foto: Telegraf

Pre tri nedelje Milomir Marić je izjavio da će Zoran Marjanović biti uhapšen ako uđe u "Zadrugu", a nakon Marjanovićevog hapšenja urednik televizije "Happy" kaže da nije vidovit, već da je samo logično razmišljao.

- Čitava ta priča je od početka jako misterizna i nekako je logičan zaključak bio da će Zorana uskoro uhapsiti. Nova forenzička ispitivanja ukazuju na to da Jelena nije ubijena na nasipu. Priča o tome kako je ona tuda trčala, pa ju je neki slučajni prolaznik ubio od početka je prazna i potpuno neuverljiva. Očigledno je da je ubijena negde drugde i doneta na nasip, a da je u svemu tome učestvovalo više lica i da su tragovi skrivani na razne načine - izjavio je juče Marić i dodao da je naglo došlo do novih saznanja u istrazi. Opširnije OVDE.

Ovo je Zoranova nova devojka?! Nju je policija zatekla u kući Marjanovića na dan hapšenja! (FOTO)

Takođe, sinoć se pojavilo frapantno saznanje, da je Zoran Marjanović imao devojku sa kojom je živeo. Ovde smo pisali o tome.

Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

UTORAK, 19. SEPTEMBAR

Teorija da je Jelena ubijena u kupatilu kuće Marjanovića, a njeno telo umotano u ćebe ili tepih, naknadno bačeno u kanal - zapalila je Srbiju.

Danas je obelodanjeno i da protiv Zorana Marjanovića u ovom slučaju svedoči čak devet ljudi.

BILI SMO U BORČI, NA NASIPU SMRTI: Evo šta smo zatekli pored mesta na kojem je ubijena Jelena (FOTO)

Naši novinari posetili su nasip smrti u Borči, a šta su tamo zatekli pogledajte OVDE.

Takođe, pojavile su se tvrdnje da bi jedan detalj mogao da reši ovu misteriju - Čiča Gliša otkriva ko je trčao na nasipu dana kad je Jelena Marjanović nestala! O čemu je reč pročitajte u našem tekstu OVDE.

Ovog jutra kao bomba je odjeknula vest da je i Zoranov otac, Vladimir Marjanović pod istragom, jer je njegov telefon pronađen na nasipu, a ne kod Janinog obdaništa, gde je tvrdio da ga je izgubio pre mesec dana. To nije jedina nelogičnost, pa je i Vladimir pod lupom istrage. Sve o tome pratite OVDE.

Gostujući u programu televizije "Hepi", forenzičar Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada Nenad Šipka, jutros je izneo nove, do sada nepoznate detalje u vezi sa istragom ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Forenzičar upravo otkrio nepoznat detalj Jelenine smrti: Zoran je viđen na smetlištu kod nasipa, a ispričao je ovu, skroz drugu verziju!

Šipka je Milomiru Mariću rekao da postoji svedok koji je svojom izjavom pomogao u istrazi, ali to nije sve - opširnije OVDE.

Odbrana ulaže žalbu zbog pritvora Zoranu Marjanoviću, evo zbog čega traže njegovo oslobađanje

Oko podneva pojavila se informacija da Zoranovi advokati ulažu žalbu, i da traže oslobađanje! Sve o tome, kao i na osnovu čega su se postavili ovako možete da vidite na našem sajtu, ili klikom OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sca

    19. septembar 2017 | 21:37

    Cisto skretanje paznje medija od necega mnogo vaznijeg sto se desava sada ili ce se desiti.

  • Vota

    19. septembar 2017 | 16:59

    Otkud na korak od pustanja iz pritvora.Cim advokati podneli zahtev za oslobadjanje odmah panika gotovo

  • Raska

    19. septembar 2017 | 23:09

    Razmisljam da pripremim doktorat iz kriminalistike, sta sam sve naucio od kada je jadna Jelena ubijena citajuci razne teorije o ovom ubistvu ili reziser krimi serija. Ovaj slucaj je cisti primer opsteg stanja u Srbiji i njenoj policiji. Jedan prosecan inspektor je morao ovo da resi za par meseci, sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA