≫ 

PREOKRET: Forenzičar otkrio šta je pronađeno u Jeleninom dušniku tokom obdukcije!

Forenzičar Nenad Šipka je juče rekao i da se pojavio novi svedok koji je Zorana i malu Janu video na smetlištu, o čemu je Telegraf pisao

  • 22
Borca, Borča, Jelena Marjanovic Krsmanovic, Ubistvo, Ubijena, Kuća, Nasip, Foto: A. Nalbantjan

Forenzičar Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada Nenad Šipka, jutros je prilikom gostovanja na televiziji "Hepi" izneo još neke detalje iz istrage ubistva Jelene Marjanović.

Marjanovićev advokat sumnja: Zoran je u pritvoru kako bi mu podmetnuli dokaze!

ZABORAVLJENO SVEDOČENJE MALE JANE: Otkrila šta joj je to mama dala, a to je posle pronađeno pored Jeleninog tela

Forenzičar upravo otkrio nepoznat detalj Jelenine smrti: Zoran je viđen na smetlištu kod nasipa, a ispričao je ovu, skroz drugu verziju!

- U dušniku Jelene Marjanović pronađena je grančica. To znači da je, kada je bačena u kanal bila u nesvesti, ali je udahnula još dva do tri puta. Tada je udahnula i grančicu - rekao je Šipka.

Podsetimo, forenziračar Nenad Šipka je juče rekao da se pojavio novi svedok koji je Zorana i malu Janu video na smetlištu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    20. septembar 2017 | 14:36

    Da nije zalosno bilo bi smesno. Pa o toj grancici je pisalo i prosle godine. I sta sad? Nije ubijena u kuci, kupatilu, studiju, stepenicama nego je bila jos ziva? I kako da vam se bre veruje kada svakog dana izilazite sa novim teorijama o ubistvu. Zena je ubijena i bitno je da nadjete ubicu ili ako imate neoborivih dokaza protiv Zorana osudite ga. Medjutim vidim da nicim ne mozete dokazati njegovu umesanost. Sve je ovo nagadjanje.

  • Nenad

    20. septembar 2017 | 22:11

    Pazi ovo juce je bila ubijena u kupatilu, studiju, na stepenistu i bacena u kanal... Danas je bila bez svesti i bacena vodu. Pokoj dusi Jeleni pocivaj u miru saucesce najmilima..

  • razum

    20. septembar 2017 | 14:27

    Kažete disala a predsednik reko da je na glavi imala više dubokih rana.Ko je bre ovde pametan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA