Majka poginulog mladića iz Merošine jeca: Sutra te sahranjujemo, rano moja, a ćerkica ti puni 6 meseci, ni zapamtiti te neće (FOTO)

Nikola je posle saobraćajne nesreće kratko bio u komi, ali je iz nje ubrzo otišao u smrt

  • 5

Nikola Radosavljević (22) iz merošinskog sela Lepaja, koji je juče poginuo dok je išao na posao, ostavio je iza sebe šestomesećnu kćerku Emiliju i suprugu Miljanu s kojom je u braku od prošle godine. Njegova majka Brankica kroz suze kaže da joj je najžalije što Emilija neće zapamtiti oca.

Tragedija kod Merošine: Mladić (22) sleteo sa puta, pa umro u bolnici

- Bio je brižan suprug i otac, obožavao je kćerku, koja će sutra napuniti šest meseci. Umesto da to proslavimo, sahranjujemo Nikolu. Sine moj, rano moja, dušo moja - očajna je majka.

Nesrećna žena kaže da njen sin nije birao posao kako bi zbrinuo porodicu.

Foto: Telegraf

Doskora je bio zaposlen u fabrici peleta, a poslednjih nekoliko meseci je radio u automehaničarskoj radnji u obližnjem selu Brest. Juče je oko 15 sati krenuo na posao u drugu smenu.

- Da se desilo zlo, čula sam od supruga koga je policija obavestila da je Nikola imao udes. Odmah smo otišli tamo, on je još bio živ, ali u komi, glava mu je bila krvava, imao je povrede po nogama i trbuhu. Hitna pomoć ga je odvezla u Niš, nadali smo se da će preživeti, ali je umro ne dolazeći svesti - priča Brankica.

Kaže da ne zna kako je do nesreće došlo, ali da veruje da je tragediji doprinelo to što je na toj deonici bilo šljunka na kolovozu, pa je moguće da je Nikolin "golf 2" proklizao.

Foto: Telegraf

- Automobil je sleteo s kolovoza, prevrnuo se nekoliko puta, a Nikola je ispao iz kola. Zatekli smo ga na oko tri metra od kola. Možda bi preživeo da je bio vezan - kaže majka poginulog mladića.

Nikola će biti sahranjen sutra u 13 sati na groblju u rodnom selu.

Daljinac

(D.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA