≫ 

ZORAN BIO JEZIVO LJUBOMORAN: Jelenu pratio u stopu. Dok su bili kod prijatelja, pevačica nije smela da pipne mobilni!

Pevačici su bila ograničena kretanja čak i kada je išla u posetu bolesnoj majci

  • 37

Jelena Marjanović nije smela sama do prodavnice, kod frizera, na nastupe, pa čak ni kod majke... - samo su neke od rečenica koje su njeni prijatelji izjavili nakon hapšenja njenog supruga Zorana Marjanovića, koji se dovodi u vezu sa ubistvom iz Borče koje već 17 meseci intrigira Srbiju.

Milomir Marić: O Zoranu Marjanoviću će biti snimljen film, on će postati srpska verzija Džeka Trboseka

Kako zajednički poznanici Marjanovića tvrde za Blic, on je sa njom išao čak i u prodavnicu i apoteku, a nastupe ne moramo ni da pominjemo.

Posebno brine to što su pevačici bila ograničena kretanja čak i kada je išla u posetu bolesnoj majci. Kao i dana kada je ubijena 2. aprila 2016. godina, Zoran ju je pratio čak i dok je trčala.

Na taj način, Jeleni koja je u vezi sa Marjanovićem bila od svoje 14. godine, nije ostalo mnogo prostora za "vreme za sebe".

Foto: Telegraf

Sagovornica ovog lista, Nikolina T. kaže da su se njihova druženja svodila na kućne posete u kojima bi obavezno bio prisutan i sada uhapšeni suprug ubijene pevačice.

- Zoran i ona su uvek bili zajedno. Bila je posvećena porodici i njemu. Viđale smo se tako što je ona i Zoran dođu kod mene ili ja odem kod njih, a ona i Zoran su jedno drugom uzimali telefone - objašnjava ova devojka i naglašava da je teza o tome da je pevačica "Zvezda Granda" imala ljubavnika potpuno nemoguća.

Foto: Telegraf

Komšije Jelenine pokojne majke takođe naglašavaju da se Jelenin žiot totalno promenio otkad se udala za Zorana.

- Sve je ređe dolazila kod majke. I kad dođe, zadži se jajo kratko i ode. Zoran ju je za to vreme čekao u kolima - navodi jedan od suseda.

Postoje brojni svedoci koji potvrđuju da je čekao i tokom nastupa, piše Blic.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. septembar 2017 | 09:51

    Svaki normalan covek nosi u sebi jednu dozu ljubomore,samo ljudi koji imaju mentalnih smetnji nemaju taj osecaj ,tako pricati o ljubomori je betpredmetno i ti kao sto sosudjuju prikazujuci sebi kako oni nisu ,ti su najljubomorniji ljudi,to je psihologija duse coveka

  • Ceca

    21. septembar 2017 | 13:10

    Zasto je prijateljima bilo potrebno godinu dana i vise da ispricaju detalje iz Jeleninog zivota. Mogli su to odmah posle ubistva uraditi i pomoci da se ubica pronadje mnogo ranije.

  • Cile

    21. septembar 2017 | 11:22

    Prijatelji izjavili nakon hapsenja muza!Zasto to nisu izjavili pre godinu dana ?Slucaj bi bio resen kad bi poceli da pricaju a pritom i govore istinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA