≫ 

FORENZIČARI TVRDE: Marjanovići se otarasili starog mercedesa i kupili novi automobil (FOTO)

Marjanovići su se otarasili vozila u trenutku kad su se u istragu likvidacije uključili i forenzičari iz Novog Sada, koje je angažovala porodica ubijene pevačice Granda

  • 31

Zoran Marjanović (39) osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33) prodao je sivi mercedes koji je vozio zajedno sa ocem Vladimirom u vreme ubistva supruge Jelene.

Dirljivo pismo maloj Jani Marjanović: "Mama je pokušavala da te vidi, pružala ruke nekud ka tebi - ali smrt je jednostavno bila hitrija"

Gde je svekrva bila u vreme Jeleninog ubistva, a gde u vreme sahrane: Ovo su sve njene izjave i svi odgovori na pitanja policije!

Kako prenosi Srpski telegraf, Marjanovići su se otarasili vozila u trenutku kad su se u istragu likvidacije uključili i forenzičari iz Novog Sada, koje je angažovala porodica ubijene pevačice Granda.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa upućenog u istragu, pretpostavlja se da je upravo sivim mercedesom prevezeno Jelenino izmasakrirano telo, umotano u tepih, od kuće u Borči do nasipa, gde je potom bačeno u kanal.

Foto: A. Nalbantjan

- Taj automobil je policija detaljno pregledala nakon ubistva, ali nije bilo tragova koji bi mogao da se veže za ubistvo pevačice. Interesantno je da je veoma brzo nakon što je forenzičar Nenad Šipka ukazao na to da može da se utvrdi koje je vozilo bilo korišćeno za transport Jeleninog tela taj auto prodat.Da li ih je uhvatila panika, ili je nešto drugo u pitanju, veoma brzo će se saznati - kaže sagovornik.

Crni mercedes nije jedini skupoceni automobil koji ima porodica Marjanović pazarili su crveni micubiši, a njegov mlađi sin Miloš ranije je vozio juga, koji je i dalje parkiran ispred kuće.

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    22. septembar 2017 | 06:12

    To bar nije problem. Kome je prodao auto?

  • Luna

    22. septembar 2017 | 11:36

    Pa jel to problem da se sazna kome je prodat i da se da na analizu?

  • Viktorija

    22. septembar 2017 | 08:07

    Nije problem saznat kome je mercedes prodan i dok se jos moze izuzet tragove ako ih ima, savršenog zločina nema , uostalom kako kažu zaklela se zemlja raju da će sve tajne da se saznaju , sretno inspektorima pozz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA