≫ 

TELEGRAF SAZNAJE: Zoran Stanković otkriva istinu o ubistvu Jelene Marjanović! Sve oči uprte u najboljeg srpskog patologa

Stanković je rekao za Telegraf.rs da je juče uputio nalaze superveštačenja tužilaštvu

  • 69
Zoran Stanković i Jelena Marjanović Krsmanović

Foto: MC, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Najpoznatiji i najbolji srpski patolog Zoran Stanković uradio je superveštačenje i predao nalaze Višem javnom tužalištvu u Beogradu u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović, 2. aprila prošle godine u Borči.

Stanković je rekao za Telegraf.rs da je juče uputio nalaze veštačenja tužilaštvu

Vladimir Marjanović policiji jednu stvar mora da objasni: Svakog časa može da dobije poziv koji ne sme da odbije

Stanković, koji je na osnovu dosadašnje istrage i dokumentacije, uradio superveštačenje, rekao je za Telegraf.rs da je juče uputio nalaze tužilaštvu, ali više detalja o svemu nije mogao da otkriva.

Superveštačenje ovog patologa, trebalo bi da otkloni sve nedoumice i pokaže tačno vreme ubistva pevačice, način na koji je to učinjeno, kao i kojim je predmetom ubica počinio ovaj zločin.

Daljinac

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar. M

    22. septembar 2017 | 22:28

    Na zalost nje vise nema i niko je ne moze vratiti. Zasto malo ne pisete o nestaloj devojcici Barbari Vitez iz Sente skoro godinu dana od navodnog utapanja u Tisu a deteta ni mrtvog ni zivog, madjarski specijalci za takve slucajeve sa specijalno obucenim psima detaljno pretrazili Tisu i zakljucili da dete nije imalo nikakav kontakt sa rekom a drugovi koji su to vece bili sa njom i dalje tvrde da se utopila pa su ih roditelji sklonili van granica nase zemlje verovatno sto pricaju istinu. Pisite nam malo o tome radi se o detetu koje je tek pocelo da zivi a mozda je cak i zivo dok nadlezni se slabo akgazuju na tom slucaju. Podrska Barbarinim roditeljima u borbi da pronadju svoje dete i saznaju pravu istinu.

  • WILSON

    23. septembar 2017 | 00:05

    Stankoviću oće li to biti odkrivena istina kao za GARDISTE?

  • DARKO 100%

    22. septembar 2017 | 22:13

    ZIVA ISTINA,dolazi neka delegacija na wma i sada jedan malo uspaniceni pukovnik koji je trebao da ih saceka ugledao generala Stankovica u dnu hodnika i onako uspanicen pita generala:Gospodine generale kako da se ponasam kad ovi dodju,a general mu odgovara GOSPODINE PUKOVNICE PONASAJ SE KAO DA SI NORMALAN!😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA