Tačno je da su promenili pločice i parket u kući: Sestra ubijene Jelene se uključila u program uživo i otkrila detalje o Marjanovićima (VIDEO)

Porodica Jelene Marjanović je prvo angažovala Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada, a njena sestra Teodora je iznela nove detalje koji mogu pomoći u istrazi ubistva pevačice

  • 14

Sestra Jelene Marjanović, Teodora Krsmanović, uključila se jutros tokom Jutarnjeg programa na televiziji Pink, u programu uživo, i otkrila nove detalje vezane za misteriozno uibistvo pevačice.

Progovorila sestra ubijene Jelene Marjanović: Otkrila je istinu o vezi tajkuna i pevačice, i poručila da dolazi u Beograd po malu Janu!

Ona se prethodnih dana oglašavala u medijima, tvrdeći da njena sestra nije imala nikakve veze sa tajkunima, sa kojima je povezuje Zoranov otac Vladimir, a ovog jutra je potvrdila pisanja medija, da su Marjanovići neposredno posle ubistva, promenili parket i pločice u celoj kući.

- Mi smo i dalje smo u korektnim odnosima sa njima zbog Jane. Nismo mi ti koji treba da odlučujemo da li je on kriv ili nije.

Na pitanje novinara, da li zna nešto o tome da su Marjanovići promenili pločice u kupatilu, kao i parket, ona je odgovorila:

- Primetila sam kod njih kada sam bila, da su promenili parket i pločice u kući, ali nisam na to obraćala mnogo pažnju - rekla je ona i dodala da bi cela rodbina prihvatla Janu kao svoje dete, ali još uvek je rano da se priča o tome.

Telegraf.rs TV

Teodora je takođe dodala, da nema nikakve informacije o Zoranovoj novoj devojci, koja navodno živi u njegovoj kući u Borči:

- Nemam nikakvu informaciju, znam ono što su novine pisale. Sad je sve na državnim organima. Mi smo uradili koliko smo mogli, bićemo i dalje tu da pomognemo u istrazi - zaključila je ona u razgovoru za Tv Pink.

Pogledajte njen govor (od 13:47)

Porčitajte još:

Najnoviji obrt u istrazi: Jelena Marjanović ubijena mnogo ranije nego što se misli, tajni svedok pobija Zoranove reči

Ova 3 sporna detalja će otkriti ubicu pevačice: Nokti Jelene Marjanović su jedan od njih!

"Zorica se tresla i ponavljala da će robijati umesto Zorana": Ispovest privatne detektivke koja je tajno vodila istragu za ubistvo Jece Marjanović

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beba

    23. septembar 2017 | 22:00

    Zena ubijena,navodno su je toliko voleli a njima je do plocica i parketa...i oni nevini...hm.

  • xxx

    23. septembar 2017 | 20:38

    Pa ne menjaju se plocice i parket svake godine, otkud bas odmah posle ubistva da im to padne na pamet da rade??!

  • mila dojka

    23. septembar 2017 | 20:19

    Teodoro, idi do kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA