Šofer je rekao da vozi ljude u Geteborg, a carinik rutinski otvorio prikolicu. U jednom koferu video je 3 kutije piškota i pozvao pojačanje (FOTO)

Nakon detaljne kontrole dve putne torbe koje su bile smeštene u prikolici autobusa, pronađeni su lekovi sakriveni u kutije od piškota

  • 1

Carinici su 23. septembra 2017. godine na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zaplenili preko 3.000 tableta, većinom antidepresiva.

Zbog ove zaplene carinika, stariji Srbi su ostali bez seksa: Evo šta su našli u autobusu iz Crne Gore (FOTO) (VIDEO)

Prekršaj je otkriven u subotu u ranim jutarnjim časovima nakon pregleda autobusa kojim je 50-godišnji Tutinac prevozio putnike iz Novog Pazara u Geteborg.

Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za kontrolu putnici su izjavili da imaju samo lične stvari, dok je vozač prijavio pošiljke.

Foto: Uprava carina

Nakon detaljne kontrole dve putne torbe koje su bile smeštene u prikolici autobusa, pronađeni su lekovi sakriveni u kutije od piškota.

Najviše je bilo leka ''Apaurin'' 2.190 tableta, a među zaplenjenim lekovima za lečenje depresije i nesanice nalazili su se i ''Sanval'', ''Dormicum'', ''Stilnox'' i ''Nipam'', kao i ''Xanax'', za lečenje anksioznosti i ''Rivotril'' koji se koristi u lečenju epilepsije.

Foto: Uprava carina

Prema podacima Uprave carina, od početka godine ukupno je zaplenjeno gotovo 84.000 raznih lekova, od čega su oko 16.000 činili lekovi za potenciju. Podsećamo da krijumčareni lekovi mogu ozbiljno da ugroze zdravlje i bezbednosti ljudi, jer ih ne prati nikakva dokumentacija kao potvrda njihovog kvaliteta i ispravnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BRKA

    25. septembar 2017 | 16:27

    Pavaljda je te lekove neko platio staimate stim e carino pusta ostala i ovim dripcima kuce im se zatvorile za navek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA