≫ 

Detalji misterioznog poziva na dan Jelenine sahrane otkrivaju do sada nepoznat detalj veze Zorana Marjanovića i njegove Zoke

Na pitanja brojnih medija da li ima novu ženu, Zoran je konstantno tvrdio da nema nikoga, i da je sa Jelenom imao srećan brak

  • 34

Prošlo je više od deset dana od hapšenja Zorana Marjanovića, a nove verzije o brutalnom ubistvu njegove supruge Jelene Marjanović i dalje se pojavljuju, iz dana u dan.

OTKRIVAMO: Ko su robijaši s kojim se Zoran Marjanović svakog dana šeta u zatvoru i s kojim jedino razgovara!

Bizarni detalji ubistva Jelene Marjanović: Počinilac gledao kako se davi, pre toga joj srafcigerom razorio mozak

Beogradski mediji prenose, da je Zoran Marjanović imao ljubavnicu i to dok je njegova supruga Jelena bila živa.

U pitanju je Zorica Zoka Mitrović koja je nedavno i potvrdila pisanja medija, da je sa Zoranom u vezi, ali da su počeli da se zabavljaju tek posle Jeleninog ubistva.

Neposredno posle Jelenine sahrane, Zoran je davao intervju za jedne beogradske medije, kada mu je zazvonio telefon. Kasnije se ispostavilo da je to upravo Zorica Mitrović, njegova sadašnja devojka.

Njihov razgovor je tekao ovako:

- E, Zoko - rekao je Zoran kada se javio na telefon.

- Šta radiš? - upitala je Zorica.

- Evo u studiju sa novinarkom. Šta ti radiš? Jesi mi dobro? - upitao je Zoran zabrinuto.

- Super! Kad dolaziš? - upitala je ona.

Telegraf.rs TV

- Evo, sad ću, čim ovo završim, dolazim kod vas. ajde, ljubim te - rekao je tada Marjanović i prekinuo vezu.

Tada ništa nije delovalo čudno, jer je Zoran svakodnevno primao mnogo poziva.

Na pitanja brojnih medija da li ima novu ženu, Zoran je konstantno tvrdio da nema nikoga, i da je sa Jelenom imao srećan brak.

- Ne, nikako. Ja mogu da se posvetim ćerki i deci. Jelena je bila jedina. Ni sa jednom nikada neću biti. Bili smo kao sijamski bliznaci - pričao je Zoran za beogradske medije.

Dok je još bio u rijalitiju "Zadruga" ćerka Jana mu je prilikom jedne posete pomenula Zoricu i njenog sina Zdravka, što je ostavilo utisak da je i Zoranova ćerka upoznata sa Zoricom.

- Puno te pozdravila Zorica, a pozdravio te Zdravko. Plakala je čim te je vidcela na televiziji - rekla je Jana kada je posetila Zorana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vanda

    27. septembar 2017 | 15:47

    U razgovoru ona kaže :LJubavi,šta radiš? i to onako mazno. On joj kaže sad ću kod vas.To kod vas može da znači tebe i deteta tvog.Možda on zaista nije ubica ,ali je svakako razlog ubistva.Ako je ona nasrtala na policiju mogla je isto tako sa nekim da dođe na nasip,npr bratom i da napadne Jelenu.A možda je urađeno u dogovoru s njim.

  • DARKO 100%

    27. septembar 2017 | 08:22

    Ponekad se neke stvari desavaju sasvinm slucajno i kad mislimo da nisu bitne one ispadnu najbitnije ili uzrok nekog desavanja,mozda je i ona sve to organizovala ,mozda bi i ona trebala u istrazni pored nekog zenskog dzek trboseka ,neko bi propevao jer nije lako sa dva sa dva

  • RADMILA

    27. septembar 2017 | 10:31

    Jelena je bila i ostala Anđeo, ova Zorica je užas užas užas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA