Kada su došli po Zorana, Zoka vrištala: "Nije on, imate pogrešnog čoveka!"

Reakcija Zoranove devojke bila je strašno neprijatna jer se umalo nije onesvestila od histerije!

  • 6

Zorica Mitrović, devojka Zorana Marjanovića (39), uhapšenog zbog sumnje da ima veze sa ubistvom supruge Jelene, priredila je inspektorima histeričnu scenu kada je videla da ga čekaju sa lisicama za hapšenje! Kako "Alo!" saznaje, policija je čekala udovca ispred njegove kuće u Borči, a hapšenje je usledilo kada je u društvu svoje devojke stigao iz grada.

Detalji misterioznog poziva na dan Jelenine sahrane otkrivaju do sada nepoznat detalj veze Zorana Marjanovića i njegove Zoke

OTKRIVAMO: Ko su robijaši s kojim se Zoran Marjanović svakog dana šeta u zatvoru i s kojim jedino razgovara!

- Inspektori su mu prišli čim je izašao iz automobila i saopštili mu da ga hapse zbog osnovane sumnje da je ubio svoju suprugu. Bio je zatečen i stao je kao ukopan! Bilo je očigledno da je sa devojkom bio negde u šetnji ili provodu i da se nije nadao da ga ispred kuće čeka policija! Ništa nije rekao, ali je delovalo kao da u glavi premotava neki film i pokušava da se pripremi šta da kaže - navodi naš izvor blizak istrazi.

Reakcija Zoranove devojke bila je strašno neprijatna jer se umalo nije onesvestila od histerije!

- Prvo se tresla od šoka, a onda je odjednom počela da vrišti i urla na inspektore! Ponavljala je: "Nije on! Pustite ga! Imate pogrešnog čoveka!" Stala je ispred njega i nije dozvolila da mu priđu, govoreći: "Nemojte! Kako ću ja bez njega?!" Bacala se i grlila ga kao u nekom transu. To je, bukvalno, bila histerija. Bilo je strašno neprijatno za uši i oči - navodi naš sagovornik i otkriva kako su uspeli da je obuzdaju.

Telegraf.rs TV

- Ona nijednog trenutka nije fizički nasrnula na policiju. Koliko god je bila van sebe zbog saznanja da će ostati bez svog ljubavnika, ipak je bila svesna da ne sme da napadne inspektore. Urazumila se tek kada su joj rekli da će i ona biti privedena zbog napada na policiju i da zbog toga može da završi na robiji! - prepričava svedok ove drame koja se odigrala ispred porodične kuće Marjanovića.

Kako “Alo!” saznaje, Zorica Mitrović je posle Zoranovog hapšenja ostala u kući Marjanovića. Kada smo je pozvali, neposredno posle hapšenja, odbila je da nam kaže da li je Zoranova devojka i da li živi u porodičnoj kući Marjanovića, ali je govorila u množini kada je pominjala njegovu odbranu, stavljajući nam do znanja da je uključena u donošenje porodičnih odluka.

Foto: A. Nalbantjan

- Mi ćemo se boriti i izboriti da ga vratimo! Do boga ćemo ih terati dok ga ne vratimo kući- pručila je Zorica u kratkom telefonskom razgovoru posle Zoranovog hapšenja.

Prema našim saznanjima, Zorica je od prvog dana izrazila želju da vidi Zorana.

-Preko Vladimira je poručila Zoranu da je stavi na spisak osoba koje će mu dolaziti u posetu dok je u pritvoru. Istovremeno je sudiji Višeg suda u Beogradu podnela molbu da joj odobri posetu, iako samo članovi porodice imaju pravo da ga obilaze - kaže naš sagovornik.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    28. septembar 2017 | 09:03

    Toliko je voleo svoju ženu da već odavno ima drugu.

  • predrag

    28. septembar 2017 | 09:54

    Ovi su teski psihijatrijski slucajevi! Ako se jos i izvuku na to bice smesno. Nema vece Zadruge od zemlje Srbije!!!

  • Da

    28. septembar 2017 | 09:26

    Je rekla ko je " pravi " oni bi odveli pravog coveka .:

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA