≫ 

POSLEDNJA VEST: Otac i brat Zorana Marjanovića na sudu 16. oktobra, Vladimir i Miloš svedoče o ubistvu pevačice

Pozivi za svedočenje upućeni su Teodori Krsmanović, sestri od strica ubijene Jelene, ali i ocu i bratu Zorana Marjanovića, Vladimiru i Milošu. U advokatskom timu Marjanovića veruju da to već sad znači da će njihovom klijentu sasvim sigurno biti produžen pritvor

  • 11

Više tužilaštvo u Beogradu zakazalo je za 16. oktobar saslušanje prvih svedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića.

Jeleninoj majci održan godišnji pomen: Niko od Marjanovića se nije pojavio na groblju

Pozivi za svedočenje upućeni su Teodori Krsmanović, sestri od strica ubijene Jelene, ali i ocu i bratu Zorana Marjanovića, Vladimiru i Milošu.

Foto: Marko Todorović, Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, pixabay.com

U advokatskom timu Marjanovića veruju da to već sad znači da će njihovom klijentu sasvim sigurno biti produžen pritvor, u kom je od 15. septembra.

Sama činjenica da je tužilaštvo zakazalo saslušavanje svedoka dan po isteku pritvora do 30 dana nesumnjivo znači da im je namera da Marjanoviću do daljeg produžavaju tu meru, iako ne postoji opasnost od uticaja na svedoke s obzirom na to da je od krivičnog dela za koje se tereti prošlo godinu i po dana - ističe advokat Nikola Dumnić.

Telegraf.rs TV

Daljinac

(telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    30. septembar 2017 | 15:27

    Njemu i treba da bude produzen pritvor , a i da mu se ostali krvnici pridruze !!

  • Dejan

    30. septembar 2017 | 21:25

    Proverite vi njegovu ljubavnicu.Ona je davno pre ubistva jelene sa njim u vezi.Ona ima motiv zajedno sa njom a ispoljila je agresivnost kad su ga hapsili i kad je na policiju nasrnula autom.

  • Majka i baka

    30. septembar 2017 | 19:13

    Moji su svi bili na krivicnim i krvnim deliktima sudije ili inspektori.isti ovakav je bio dlucaj,ubica je usmrtio svoju zenu i u zatvoru je bio siguran dok mu je otac na polju izacice.kada su mu oca uhapsili odma je priznao zlocin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA