Superveštačenjem utvrđeno da je Jelena Marjanović umrla u najvećim mukama. Od batina joj pukle slezina i bubna opna

Marjanovićeva se grčevito borila da bi se izvukla iz ruku nasilnika

  • 80
Jelena Marjanović, mrtvačnica Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia

Jelena Marjanović (33), pevačica "Granda", za čije ubistvo se sumnjiči njen suprug Zoran Marjanović (39), brutalno je pretučena sa devet udaraca po glavi.

Ponuđeno joj pravo bogatstvo: U "Zadrugu" ulazi ljubavnica Zorana Marjanovića?!

Kako "Srpski telegraf" saznaje superveštačenjem je utvrđeno da je Marjanovićeva preživela torturu i da je umrla u najvećim mukama. 

Prema rečima izvora iz istrage, dopunsko veštačenje patologa otkrilo je da je pevačica zadobila više udaraca po celom telu, od kojih joj je pukla slezina i bubdna opna.

- Na osnovu novih saznanja pretpostavlja se da je Jelena Marjanović bila žrtva pomahnitalog napadača koji ju je udarao pesnicama po telu, glavi, a najviše po stomaku.  Od siline udaraca, nesrećna žena je zadobila rojne povrede unutrašnjih organa koje su dovele do unutrašnjeg krvarenja - priča sagovornik, piše "Srpski telegraf".

Kako dodaje, Marjanovićeva se grčevito borila da bi se izvukla iz ruku nasilnika, o čemu svedoče i odbrambene povrede po njenom telu.

Pritnskrin: B92

- Napadaču ni to nije bilo dovoljno, pa je zgrabio tup predmet i smrskao joj glavu. Utvrđeno je da ju je udarao po potiljku, a na lobanji je imala više teških rana, dok joj je lice ostalo nepovređeno - objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je porodična kuća Marjanovića posle zločina očišćena varikinom i drugim abrazivnim sredstvima, što je potvrđeno i dopunskim veštačenjem.

- Prsti nastradale Jelene takođe su bili poliveni varikinom da bi se uništili svi dokazi koji bi napadača mogli da dovedu u vezu sa zločinom. Osim toga, tragovi abrazivnih sredstava otkriveni su i u dnevnoj sobi kuće u kojoj je pevačica živela sa svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom, deverom Milošem, suprugom Zoranom i ćerkicom Janom. Svi ti novi tragovi i dokazi u istrazi potkrepljuju sumnje da je Jelena usmrćena u domu Marjanovića, nakon čega je njeno telo bačeno u kanal - kaže izvir iz istrage.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    7. oktobar 2017 | 00:29

    Pa naravno da je tamo usmrcena,to svi znamo,cak i maloj deci bi bilo sve jasno, samo sto su inspektori bili nesposobni da prikupe dokaze,oni ce biti jedini krivci ako taj skot ne odgovara za zverski zlocin,a svi znamo i da je bilo muljanja oko prikupljanja dokaza.Treba pozvati na odgovornost tu prvu ekipu koja je ocigledno nesto muljala sa njenim muzem i svekrom,oni znaju sve ili bar jedan clan te ekipe koji je pobegao u inostranstvo,treba ga pronaci u preslisati,prikrivanje dokaza zbog mita je saucesnistvo u ubistvu.

  • Tamara

    7. oktobar 2017 | 00:50

    Meni nije jasno da se, za tako monstruozan zlocin, vestacenje uradi tako neprofesionalno, da ne kazem amaterski i da se sada nakon godinu ipo dana, ponovnim vestacenjem pojavljuju novi dokazi. Jadna zena i jadno dete

  • plavi safir

    7. oktobar 2017 | 08:53

    Pa sta nije jasno? Nek mi njegovi branioci navedu još samo jednu porodicu koja je posle takvog gubitka cistila kuću detaljno, normalno, ne varikinom! Tu je ključ svega!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA