≫ 

Identifikovan osumnjičeni za ubistvo mladića u novosadskoj diskoteci: Policija mu je za petama!

Osim za krivično delo teško ubistvo, S. S. je osumnjičen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija

  • 1

Novosadska policija rasvetlila je teško ubistvo, počinjeno 8. oktobra i intenzivno traga za S.S. (25), osumnjičenim za to krivično delo.

Milan je izgovorio tri reči, i zauvek zatvorio oči: Vapaj njegove majke kida srce iz grudi. Ona žali samo zbog JEDNE STVARI

Zbog sumnje da je prisustvovao krivičnom delu i znao identitet učinioca, a nije to prijavio, uhapšen je V. T. (24). S.S. se tereti da je, u nedelju ujutru, oko 6 sati, u diskoteci "The End" koji se nalazi na zadnjoj strani hotela "Park" ubio Milana Pribakovića zvanog Piki (29).

Osim za krivično delo teško ubistvo, S. S. je osumnjičen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

V. T. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, uz krivičnu prijavu za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пера

    11. oktobar 2017 | 06:12

    On pravio pistolj stavljao promet koja glupa optuzba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA