Užas kod Sombora: Zoran i Janoš pili, pa izgoreli u požaru

Oba čoveka su se ugušila od dima

  • 1

U požaru, koji je izbio u noći između srede i četvrtka u Bezdanu, selu na Dunavu, 15 km udaljenom od Sombora, život su izgubili Zoran Milas (57) i Janoš Selig (54). Požar je izbio u Zoranovoj kući, gde su se dvojica muškaraca družili i zajedno pili od popodneva.

Drugi put za tri meseca: Goreo autobus čačanskog prevoznika, uzrok požara nepoznat

- Zoran je imao socijalnu pomoć, živeo je skromno bez struje, ali i bez ogreva. Ponekad bi radio u nadnici, ali sve to je bilo slabo. Živeo je sam. I Janoš nije imao porodicu, ali je on po nekoliko meseci radio kod stočara u Rančevu i kad bi primio platu dolazio je po dan, dva u Bezdan. Voleo je kafanu, a kad bi ponestalo para pilo se po kućama, kao sada sa Zoranom - kaže jedan od komšija nesrećnog čoveka.

- Šta se desilo i kako je došlo do požara, ne znam, valjda će policija utvrditi. Nisu bili loši momci, ponekad sam Zoranu nosio hranu, posebno kad je pre par meseci ležao zbog slomljene noge - kaže on.

Foto: Profimedia/Abaca

Vatrogasci, koji su razbili prozor do ulice i tako ušli u kuću, zatekli su Zoranovo telo u jednoj sobi, a Janoševo kod ulaznih vrata. Obojica su se ugušila od dima.

Po rečima očevidaca, sa njima je dobar deo dana proveo još jedan muškarac, koji je poslednja dva meseca stanovao kod Zorana. Nakon što su se sporečkali, on je otišao iz kuće i više se nije vraćao, što mu je spaslo život.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    13. oktobar 2017 | 03:11

    Ето шта значи алкохол, ђавољи продукт који уништава људе, а који се рекламира на тв

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA