Pedofil pušten da se brani sa slobode: Sad živi u komšiluku deteta koje je napastvovao

Penzioner je u obližnjoj šumi navodno devojčicu najpre postavio u svoje krilo, zatim je pipao po telu i ljubio po grudima

  • 2

Zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad maloletnim detetom (7), u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu u toku je istražni postupak protiv D. M. (62) iz Alkinca kod Surdulice.

Detalji užasa u Novom Sadu: Starac (82) ljubio i mazio devojčicu (13), pa joj dao 500 dinara i broj, da ugovore seks!

On je lišen slobode u julu u akciji „Ares“, kada mu je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Surdulici odredio pritvor do 30 dana, što je potvrdio zamenik javnog tužioca Ljiljana Nikolić.

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu Ivan Mladenović saopštio je da je posle saslušanja svedoka i okrivljenog naloženo DNK veštačenje, na koje se čeka. U međuvremenu, osumnjičeni za seksualno zlostavljanje sedmogodišnje devojčice iz sela Ćurkovica kod Surdulice pušten je da se brani sa slobode.

Osumnjičeni pedofil iz Alakinca nekoliko dana brao je maline u malinjaku oca devojčice S. M. (7), a traumatični događaj po devojčicu se dogodio kada je zajedno sa bratom otišla u šetnju sa D.M.

Foto: Profimedia/Alamy

Penzioner je u obližnjoj šumi navodno devojčicu najpre postavio u svoje krilo, zatim je pipao po telu i ljubio po grudima. U tužilaštvu ističu da manijak nije obljubio dete. Po povratku iz neprijatne šetnje, deca su sve ispričala ocu i majci.

Kada se vratio iz malinjaka u Ćurkovici, otac je nemio slučaj 11. jula uveče prijavio dežurnoj službi Policijske stanice u Surdulici, nakon čega je Dragiša M. uhapšen. Zakonom propisana kazna za ovakvo ponašanje može da bude od šest meseci do pet godina u zatvoru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чикa Јова

    13. oktobar 2017 | 08:56

    Како пуштен? Опет ће он то, тешка болест је у питању. Враћају то у апсу.

  • krsta

    16. oktobar 2017 | 11:57

    Deda pedofil izgleda da mu nije prvi put,sto znaci da je opsan po decu ...manijaka zatvoriti ili treba ga neko dobro prebiti po jajima da mu vise to ne pada na pamet. Sta se desava sa ovom srbijom,sve pedofili manijaci,lopovi ubice sudari kolima prevare ....zar smo to uzeli od demokratskog kapitalizma? sta ce nam to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA