≫ 

BMW udario devojku u Užicu: Njene drugarice prešle na crveno, ona čekala zeleno svetlo i tada ju je pokosio auto. Sada je u dubokoj komi

Devojka je zadobila teške povrede opasne po život i u kritičnom stanju je prebačena u Kragujevac

  • 4

S.M. (27) iz Užica, sinoć je teško povređena u saobraćajnoj nesreći na raskrnici ulica Dimitrija Tucovića i Nikole Pašića.

Teška saobraćajna nesreća na izlazu iz Beograda: Stvaraju se kilometarske kolone, na terenu Hitna, policija i vatrogasci

Ona je hitno prevežena u Klinički centar Kragujevac gde joj se bore za život.

Prema informacijama iz užičke bolnice gde je najpre zbrinuta posle nesreće, S. M. je zadobila teške povrede opasne po život i u kritičnom stanju je prebačena u Kragujevac.

Ona je dalje u dubokoj komi, a nesreći je zadobila hematom na mozgu i nekoliko lomova.

Devojka je povređena na pešačkom ostrvu gde je čekala da pređe ulicu. U tom trenutku došlo je do direktnog sudara "pola" koji se kretao niz Ulicu Dimitrija Tucovića, i "bmw-a" koji je išao u suprotnom pravcu. Od siline udara "bmw" je poskočio na pešačko ostrvo i udario S. M. a zatim se zakucao u ogradu ispred Muzeja.

Foto: M. Đorđević

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, povređena Užičanka se nalazila u društvu dve drugarice koje su ulicu prešle na crveno svetlo. Ona nije, ostala je da sačeka zeleno na pešačkom ostrvu na koji je sekund kasnije iskočio automobil i pokosio je.

U bolnicu su odmah preveženi i putnici iz oba vozila koja su učestvovala u udesu. Žena M.J. (38) koja je upravljala "polom" zbrinuta je na ortopedskom odeljenju a njen suprug M.I (42) na plastičnoj hirurgiji.

Njihovo dvoje dece, kao i vozač "bmw-a" Ž. M. posle pregleda su otpušteni iz bolnice.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    18. oktobar 2017 | 08:19

    Živim u blizini,i video sam tu nesreću!Niko još nije rekao,prokomentarisao kojom je brzinom BMW išao?Centar grada,a ta brzina.Daj,Bože da devojka se izvuče,ali ovaj sa BMW-om verovatno će proći sa simboličnom kaznom.E,to je za osudu.A,nije samo nju povredio,već još dvoje.Pravda za njih i želim im svu sreću.

  • Nista licno

    18. oktobar 2017 | 06:15

    Lepo meni kaze tata da ce da me lupe dok prelazim na zeleno...

  • ija

    18. oktobar 2017 | 07:45

    Volela bi ti da te lupe a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA