Vozač "BMW" je rekao da nema ništa da prijavi. Carinik je tada video da je prostor između sedišta jako čudan! Odmah je zvao pojačanje

On je prilikom susreta sa carinicima rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu

  • 6

Carinski službenici su u četvrtak oko 17:30 sati na carinskom punktu Merdare, u saradnji sa policijom, zaplenili 11 kilograma marihuane.

Nerealno gde su sve uspeli da sakriju migrante u pokušaju da pređu carinu (FOTO)

Kamiondžija je rekao da ide poslom za Novi Sad, a onda je carinik primetio čudan oblik prikolice. Pozvao je pojačanje! (FOTO)

Droga je pronađena u automobilu BMW čeških registarskih oznaka, kojim je ka Češkoj putovao 49-godišnji Albanac iz Ðakovice, državljanin Češke, saopštila je Uprava carina.

On je prilikom susreta sa carinicima rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu.

Međutim, tokom detaljnog pregleda koji je usledio, u fabričkim šupljinama poda ispod vozačkog i suvozačkog sedišta, ispod tapacirunga u podu i u jednom od kofera ispod ličnih stvari, pronađeno je sedam paketa marihuane, ukupne težine 11,32 kilograma, navodi se u saopštenju.

Drogu su zajedno sa automobilom i putnikom u dalju nadležnost preuzeli policija i tužilaštvo.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LILIT

    20. oktobar 2017 | 08:23

    A šta ste očekivali, knjige? Ma čim na granicu dođu kola iz C Gore, Kosova, odmah spremite viljuškar da istovarite drogu, oružje....

  • Boki

    20. oktobar 2017 | 08:09

    Stvarno je glup, rekao je da nema nista da prijavi a oni mu nasli maru. Trebao je da prijavi i lepo plati carinu i svi zadovoljni.

  • Semajlirane pufne

    20. oktobar 2017 | 08:29

    Jel se carinik šokirao ili ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA