Čovek koji je počinio krvavi pir u Priboju, pa se obesio, već bio u zatvoru zbog ubistva!

Počiniocu zločina se očigledno, kako pričaju komšije, u sredu uveče pomutio um, pa je uzeo karabin i nož i otišao u kuću bivšeg šuraka, gde je M. živela posle razvoda

  • 3

Kako smo pisali u četvrtak, u selu Suvi Do kod Priboja, a u blizini Pribojske banje, došlo je do strašnog zločina, kada je R.T. (63) puškom i nožem teško ranio bivšu suprugu (60), nenog brata, svastiku i taštu, a onda se obesio o drvo u selu.

HOROR U PRIBOJU: Pucao u bivšu suprugu i ostale ukućane, pa se obesio!

Usred noći upao u kuću bivše žene u Pribojskoj banji, i sa vrata osuo paljbu. Onda je izvadio nož i počeo da kasapi sve!

Čuo sam vrisku, i otrčao da pomognem. Krv je bila svuda! Svi detalji kobne noći iz kuće strave u Priboju (FOTO)

Porodična tragedija dogodila se u kući njegovog bivšeg šuraka, gde je ovaj upao usred noći naoružan karabinom i nožem, piše Informer. I kao što je Telegraf juče pisao, bivši supružnici su se oduvek svađali, pa tako i posle razvoda koji se desio prošle godine. Iz braka imaju troje odrasle dece.

Počiniocu zločina se očigledno, kako pričaju komšije, u sredu uveče pomutio um, pa je uzeo karabin i nož i otišao u kuću bivšeg šuraka, gde je M. živela posle razvoda.

- On je s praga odmah upucao šuraka u grudi, a onda nožem ubo bivšu ženu u grudi. Onda je izbo ženinu sestru, a taštu napao nožem i isekao je po rukama, jer je nesrećna starica goloruka pokušala da zaustavi ovaj krvavi pir. Nakon ovog napada, čovek je istrčao iz kuće i obesio se o jedno drvo u dvorištu - ispričale su komšije i poznanici.

Foto: Profimedia/Alamy

Jedna komšinica je čula krike i jauke, i otrčala do komšija da vidi šta se dešava. Tamo je zatekla jeziv prizor: M. kako u lokvi krvi leži na podu, krvavim rukama se držala za grudi.

- Malo dalje od nje, sedeo je njen brat, sav krvav, a nedaleko od njih, na podu ležala starica i bratpva žena, unakažene. Nisam odmah znala šta se dogodilo, sin je pozvao Hitnu pomoć i policiju. Malo kasnije snaja od M. je ispričala šta se i kako dogodilo. Policija je veoma brzo stigla i otišla po njega, on živi u blizini - ispričala je žena za Informer.

Komšinica je otkrila i kako je napadal jednom davno, kratko bio u zatvoru jer je ubio psa ispred svoje kuće.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Profimedia/Alamy

- Neko mu je davno doveo nekog psa i zavezao ga ispred njegove kuće. On je usmrtio tog psa, pa je bio privođen, i proveo je neko vreme u zatvoru. Voleo je da popije, pa je tako pripit i otišao u kuću bivšeg šuraka, pa pucao na ljude - ispričala je ona za Informer.

M. i njen brat teško su ranjeni, a M. je sečivo prošlo nekoliko milimetara pored srca, i prebačeni su odmah u užičku bolnicu, a starica i snaja od M. zadržane su u Priboju.

Trenutno su svi stabilno i polako se oporavljaju. Nisu životno ugroženi.

Meštani Suvog Dola ne pamte ovakvo krvoproliće. Kažu, znali su napadača kao dobrog čoveka, malo je pio ali nije bio agresivan.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    20. oktobar 2017 | 10:11

    Poznavali ga kao dobrog coveka... verovatno s njima se opijao u kafani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA