Milica gađala muža Bojana, pa šutnula svekra u međunožje: Zbog toga je dobila krivičnu prijavu i izbacuju je i stana!

Ona je dobila krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mera udaljenja iz stana i zabrana komunikacije sa familijom

  • 27

Milica Nikolić (24) iz okoline Merošine je zbog toga što je muža Bojana (36) gađala tanjirom i teškim predmetima a svekra šutnula u međunožje, dobila krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mera udaljenja iz stana i zabrana komunikacije sa familijom. Pre ovog incidenta dvoje supružnika se žestoko posvađalo, saznaju "Novosti".

Gađala muža tanjirom, a svekra u međunožje: Policija u Nišu jedva smirila ženu

Opasni nasilnici odmah idu u "Lazu Lazarević": Žrtve porodičnog nasilja 24 sata dnevno mogu da se obrate za pomoć

Miličin svekar V. N. (64) pozvao je policiju koja je snahu jedva uspela da savlada.

Mere zabrane komunikacije izrečene su oboma zbog razmirica koje u njihovom braku traju duže vreme.

- Nama je 19. oktobra prijavljeno u popodnevnim satima da je žena izvršila nasilje u porodici. Posle verbalne rasprave došlo je do fizičkog obračuna između njih, pa je protiv nje podneta krivična prijava u redovnom postupku i primenjene su odredbe Zakona o sprečavanju nasilja u porodici zbog toga što je supruga gađala tanjirom. O tome je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, a sve je uključen i Centar za socijalni radu u Prokuplju - kazali su u policiji.

Foto: Profimedia/imageBROKER

Prema izvorima bliskim porodici, Miličin svekar je dobio udarac nogom u prepone od Milice zato što je pokušao da razdvoji nju i sina, zbog čega je i pozvao policiju.

Policija joj je najpre odredila udaljenje iz stana, ali se Milica sa detetom vratila u porodičnu kuću u Popovac.

Od ljudi koji ih dobro poznaju, "Novosti" saznaju da su se mladi supružnici i na dan svadbe gadno posvađali.

- Venčali su se krajem 2014. godine i nikad nisu funkcionisali kao porodica. Imaju divnu trogodišnju devojčicu, ali ni ona nije uspela da uskladi njihove puteve, pa je možda najbolje da se više ne čuju, da ne bi došlo do još veće tragedije - kaže sagovornik ovog lista.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    23. oktobar 2017 | 07:05

    Da ja to on uradio već bi sve televizije brujale. Žene bi se okupile u emisiju, psiholozi, socijalni radnici, predsednica Vlade l predsednik države bi osudili takvo ponašanje, tražili bi da se pooštre kazne... A ovako ništa, pa što se nije branio, da se branio on bi bio kriv. Što nije vodio račun kad se ženio...

  • Noćna ptica

    23. oktobar 2017 | 10:57

    Pravda za muškarce!! Podržimo ih! Iako sam žena.. ;-) mada velika većina žena su zmije i rospije, pa koriste sve to što je zakon na njihovoj strani.

  • Svemirka

    23. oktobar 2017 | 00:18

    Da je muž bio aktivan tamo gde treba, ne bi ga tanjirala po glavi, već bi mu po ceo dan titrala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA