ISTINA O HORORU U ALEKSINCU: Prvo je ukrao kola centra za socijalni rad, prodao ih, a onda mučio psa po ulici (FOTO)

Javnost je posebno ogorčena što pas, koga je dečak zlostavljao nije oduzet

  • 51

Trinaestogodišnji dečak iz aleksinačkog sela Prćilovica koji je svog psa vezao za branik automobila i tako ga vozio ulicama Žitkovca, dobro je poznat organima gonjenja jer mu ovo nije prvo kršenje zakona. Prošle godine je ukrao vozilo vlasništvo Centra za socijalni rad u Paraćinu i prodao ga u otpad, a sumnja se da je počinio bar još tri lopovluka.

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Užas kod Aleksinca: Dečak (13) vezao psa za auto, pa dao gas. Jezivi krici se orili ulicama, svi su u šoku!

Međutim, s obzirom na to da ima manje od četrnaest godina, ne može mu niko ništa jer je krivično neodgovoran.

Kako saznajemo, mališan živi u siromašnoj porodici, a njegov staratelj je samohrana majka.

To dete je problematično od malih nogu. Godinama beži od kuće, i skita po Srbiji koristeći vozove kao prevozno sredstvo. Ne znamo tačno koliko je puta prekršio zakon, prema našim saznanjima četiri puta je uhvaćen u krađi, od čega je dva puta ukrao automobile - kažu naši sagovornici iz istrage.

Foto: Facebook, Privatna arhiva

Mališan se čak drznuo da ukrade vozilo Centra za socijalni rad u Paraćinu za kojim se tragalo skoro godinu dana.

- Vozilo "jugo" vlasništvo ove ustanove socijalnog staranja nestalo je 21. juna prošle godine. Nedavno je pronađeno, ali u delovima na jednom otpadu u Aleksincu. Operativnim policijskim radom ustanovljeno je da je auto ukrao taj mališan i prodao ga vlasniku otpada. Prosto je neverovatno da je to dete koje tada imalo dvanaest godina dovezlo auto iz Paraćina do Aleksinca - objašnjavaju naši izvori.

Foto: Facebook, Privatna arhiva

Javnost je posebno ogorčena što pas, koga je dečak zlostavljao nije oduzet. Društva za zaštitu životinja apelovala su na nadležne da ga spasu od mučitelja, ali za sada nema informacija ni da li je pas preživeo torturu.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BRANKICA

    1. novembar 2017 | 17:52

    Kako taj nije u popravnom domu kada je toliko problematican?

  • CCCC

    1. novembar 2017 | 17:46

    Bolje da nista ne napisem,prvo sto verovatno ne bi objavili komentar,a drugo,ispalo bi da je nesto na nacionalnoj osnovi...ko ima nozga,shvatice sta vi napisao...

  • Cema

    1. novembar 2017 | 17:45

    Ovo je strasno sta je ovaj lik uradijo srbijo, Daj bre takav ne treba da gazi na zemlji alo Srbijo jel vidite kollo monstruma imas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA