≫ 

Amerikanac brutalno pretučen u Nišu ispred kafića - ZBOG DEVOJKE!

Zbrinut je u niškom Kliničkom centru

  • 17

Jedan 35-godišnji Amerikanac lakše je povređen u tuči koja se noćas oko četiri sata dogodila ispred jednog kafića u Nišu. On je zbrinut na ORL klinici Kliničkog centra, i nakon ukazane pomoći otpušten je na kućno lečenje. Ovaj bizarni incident dogodio se zbog devojke, što nije retka pojava u poslednje vreme. I kobna noć na Zakintosu ovog leta, kada je grupa srpskih mladića navodno, nasrmt pretukla Amerikanca Bakarija Hendersona, počela je svađom zbog devojke.

Srbima na Zakintosu preti doživotna robija?

Direktor niškog KC Zoran Radovanović, saopštio je da je Amerikanac zadobio povredu nosa.

- Pacijent je primljen zbog preloma nosne kosti. Urađena je repozicija, data adekvatna terapija, ustanovljeno je da je u stabilnom stanju pa nije bilo potrebe za daljim bolničkim lečenjem - rekao je Radovanović.

Kako saznajemo, Amerikanac je u bolnicu stigao u alkoholisanom stanju.

Inspektori odeljenja za krvne i seksualne delikte PU Niš uhpsili su Nišliju A.L. (21) jer je jutros pretukao tridesetpetogodišnjeg Amerikanca.

- Osumnjičeni se tereti da je oštećenom američkom državljaninu zadao udarac u predelu nosa nakon što se ispred jednog kafića u Nišu potukao i posvađao sa

njim – saopštila je niška policija.

- Do sukoba je došlo u kafiću u ulici Cara Dušana gde se nalazio Amerikanac, trojica Srba međju kojima i A.L. i nekoliko momaka iz Belgije. Belgijanci i Nišlije su se te večeri upoznali i zajedno su pili dok je Amerikanac bio u društvu jedne devojke. Jedan od Belgijanaca je dobacio nešto devojci što se Amerikancu nije svidelo pa su se pokoškali. Strasti su se smirile, ali je američki državljanin odlučio da napusti kafić. Kada je izašao, A.L. je pošao za njim, ispred kafića su se najpre vređali a zatim i potukli. Rvali su se i pali na zemlju, a tokom tuče A.L. je Amerikanca udario u nos i polomio ga. Dvojica Srba su izašla iz kafića, razvadila ih i pozvala policiju – kažu naši sagovornici iz istrage.

- Amerikanac je zbrinut na ORL Klinici gde mu je urađena repozicija nosa i otpušten je kućno lečenje.

Policija je navela da je A.L. određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za tešku telesnu povredu biti priveden nadležnom tužiocu.

Daljinac

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.J

    3. novembar 2017 | 15:54

    A ta devojka ce otici sa trecim muskarcem, a vi se majmumi lemajte oko nje. Ne treba se tuci oko devojaka.

  • Vladimir

    3. novembar 2017 | 13:22

    Da bi dobio batine nije važna nacija, boja kože, vjera,.... Ko ih traži taj ih i dobije. Samo mi Srbi odmah po svojima pljujemo!!!

  • Рс-Бл

    3. novembar 2017 | 11:55

    Па шта ако је американац, туча је увек било и биће кад неко наш добије батине онда није битно, напишите због чега је амер претучен сигурно није из чиста мира.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA