≫ 

Zagrmela najbolja drugarica devojke koju je udario Keba: Zaleteo se i uopšte nije usporio ispred pešačkog

Drugarica A. Đ. tvrdi i da je pevač hteo da je on odveze u bolnicu, ali je devojka koja je bila sa njom pozvala Hitnu pomoć

  • 60

Najbolja drugarica povređene A. Đ. (18), koju je sinoć na pešačkom prelazu u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu "audijem" udario Dragan Kojić Keba, kaže da se pevač nijednog trenutka nije zaustavio ispred pešačkog prelaza.

U velikom sam šoku, hvala dragom Bogu da je ona dobro: Keba se oglasio nakon što je na pešačkom prelazu udario devojku!

Keba udario devojku, prošao par metara pa se vratio i usplahireno izleteo iz auta! Vikao je "diši, diši"

Ona za Telegraf.rs otkriva da se ova saobraćajna nezgoda u kojoj, na sreću, nije bilo težih povreda, njenoj drugarici dogodila pri povratku iz škole.

- A. Đ. se sa drugom drugaricom vraćala iz škole. Prelazila je pešački u Pariske komune kod Hale sportova. Drugarica sa kojom je bila je videla da nailazi automobil i ubrzala je korak, za razliku od A. Đ. koja vozilo nije primetila pa ju je ono udarilo u desnu stranu - priča za Telegraf.rs drugarica A. Đ, koja ne želi da joj se otkriva identitet.

Prema njenim rečima, pevač se bukvalno zaleteo.

Printksin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

- Ni jednog trenutka nije stao, niti usporio ispred pešačkog prelaza. A. Đ. ima lakše povrede - par kopči na glavi, i ugruvane su joj noga i leđa. Doživela je i epileptični napad - kaže ona i potvrđuje da joj je drugarica puštena iz KBC "Zemun".

Ona tvrdi i da je Keba pošto se zaustavio i vratio da vidi šta je sa devojkom, insistirao da je on vozi u bolnicu.

Foto: Medija centar Beograd

- Verovatno je hteo da sakrije šta se desilo, ali je drugarica koja je bila sa A. Đ. bila brža i pozvala je Hitnu pomoć koja je došla - navodi drugarica A. Đ. veoma revoltirana ponašanjem pevača.

Dragan Kojić Keba, da podsetimo, pokosio je devojku na pešačkom sinoć oko 20 sati. Utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sima

    8. novembar 2017 | 00:45

    Ovo je veci problem od prekoracenja brzine za 2km. Neki vozaci, a pogotovu likovi u crnim audijima se uopste ne obaziru na pesacki prelaz, ko da su voznju ucili u Bangladesu. Redovna pojava u centru Beograda.

  • mare

    8. novembar 2017 | 12:34

    Ne razumem u cemu je problem, stao je hteo da je poveze u bolnicu, one zvale hitnu on i dalje tu ostao... ne vidim u cemu je problem stvarno. Posle nesrece se poneo sasvim korektno, a to kako je vozio svima je jasno cim na pesackom nije stao

  • Vozac i pesak

    8. novembar 2017 | 00:54

    Nek cuti pametna drugarica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA