≫ 

Žabac pretukao inspektora, pa završio u zatvoru: Čovek preminuo posle batina u Novom Sadu

Spasoje Milićević je preminuo sinoć nakon dobijenih batina u Novom Sadu

  • 28
Nebojša Tubić Žabac Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Nebojša Tubić Žabac (57) uhapšen je zbog nanošenja teških povreda sa smrtnim ishodom, usled kojih je preminuo građevinski inspektor Spasoje Milićević (63) iz Novog Sada.

Muškarac pretučen na parkingu u Novom Sadu, preminuo u Urgentnom centru!

Podsetimo, Milićević je preminuo sinoć nakon dobijenih batina u Novom Sadu. Do tuče je došlo na parkingu u Ulici despota Stefana.

Iz Hitne pomoći navode da su sinoć oko 20 časova dobili dojavu da je na ulici čovek pretučen. Lekari su konstatovali višestruke povrede po telu i prevezli ga u Urgentni centar KC Vojvodine. Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

On je inače u javnosti poznat kao kontroverzni biznismen, ali i bivši dečko pevačice Goce Božinovske.

Označavali su ga kao poslednjeg preživelog veterana novosadske sive zone iz devedesetih.

Svojevremeno su ga dovodili u vezu s pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom i Miletom Jerkovićem. Zvali su ga Don Žuanom beogradskog asfalta, jer je bio u vezi sa mnogim lepoticama iz devedesetih. Bio je blizak sa Sandrom Meljničenko, suprugom ruskog milijardera Andreja Meljničenka.

Tubić važi za jednog od poslednjih preživelih žestokih momaka s novosadskog asfalta i često je povezivan i s pljevaljskim narko-bosom Darkom i njegovim bratom Duškom Šarićem, ali i sa Sretenom Jocićem – Jocom Amsterdamom.

Pre pet godina je greškom upucan u jednom lokalu u Novom Sadu, ali je pukom srećom preživeo i ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    8. novembar 2017 | 19:28

    On je kriminalac a ne kontraverzni biznismen!

  • Srbin-Švajcarac

    8. novembar 2017 | 18:37

    Ode i zabac

  • gaga

    8. novembar 2017 | 20:09

    Pa iz aviona se vidi da mu je ovaj dugovo pare! tajj sto je ubijen prodavao je jedan stan vise puta i ojadio vise ljudi.Iskreno to je sve ista bransa prevranti verovatno je zavrnuo i Zapca za pare i ovom puko film!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA