Carinik je vozaču "citroena" poželeo srećan put, kada je ugledao crnu PVC kesu. To je značilo samo jedno! Smesta je pozvao pojačanje (FOTO)

Crna PVC kesa značila je samo jedno

  • 4

Kada je automobil "citroen" stigao na red za carinu na graničnom prelazu Gradina, službenik je mislio da je pred njim samo još jedan rutinski pregled. Nije ni slutio da je pred njim "ulov" godine!

Carinici su se ponadali da je miran vikend pred njima, a onda su otkrili revolver i dve „fantomke“ u autu, a u pošiljci psihoaktivne supstance (FOTO)

Carinici su u večernjim časovima 9. novembra 2017. godine, na graničnom prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, otkrili i zaplenili napunjen bojevi pištolj.

Foto: Uprava Carina

Oružje je otkriveno kada je na ulazu u zemlju za detaljnu kontrolu izdvojen automobil "Citroen Xsara Picasso", nemačkih registarskih oznaka, kojim je putovao 40-godišnji turski državljanin.

Foto: Uprava Carina

Tokom detaljnog pregleda unutrašnjosti automobila, u ladici za odlaganje sitnica, koja se nalazi u podu ispred zadnjeg desnog sedišta, pronađena je crna PVC kesa, u kojoj je pronađen napunjen bojevi pištolj umotan u belu tkaninu.

Foto: Uprava Carina

Na samom oružju, kalibra 9mm, nepoznate marke, ugravirano je "Fabrigo naturel parmese guerre patent desposel". U okviru pištolja pronađena su četiri bojeva metka.

Oružje je zajedno sa putnikom  predato u dalju nadležnost policije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • valjevac

    10. novembar 2017 | 12:49

    Ma da “ulov godine” neki plašljivac sa 4 metka....pa svi ti što putuju su verovatno poslovni ljudi i stalno su na putu i poznato je kakvih sve ludaka ima u današnje vreme pa mi nekako i normalno da čovek ima kod sebe neku zaštitu....koliko njih prodje sa celim arsenalom oružja a carinici jednostavno moraju da zatvore oči i požele srećan put.

  • Cozi

    10. novembar 2017 | 12:42

    Srećan put

  • Pera

    10. novembar 2017 | 15:04

    Al bitno da je smesta pozvao pojacanje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA