≫ 

Zoranu Marjanoviću produžen pritvor za još 30 dana, evo i zbog čega!

Protiv Marjanovića je u toku istraga u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora

  • 15

Viši sud u Beogradu produžio je danas zbog uznemirenja javnosti za još 30 dana pritvor Zoranu Marjanoviću osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila u Borči.

KLJUČNI SVEDOK UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Dragan do detalja opisao šta je i KOGA video na nasipu kobnog dana

Portparol suda Bojana Stanković rekla je Tanjugu da je preispitujući razloge za pritvor, sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je prema Marjanoviću pritvor produžen zbog načina i težine posledica krivičnog dela koje su dovele do uznemiranja javnosti, a koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Stanković je dodala da protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegovi branioci mogu uložiti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.

Protiv Marjanovića je u toku istraga u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Srpski Telegraf

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj u Srbiji već godinu i po dana sa raznim verzijama o identitetu izvršioca, kao i načinima i mestu izvršenja zločina.

Marjanović je uhapšen 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva.

On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vanda

    10. novembar 2017 | 18:27

    Kad se podigne optužnica znat ćemo kako stvari stoje. Mislim da kockice još nisu sklopljene .Nisam zadovoljna radom policije za koju plaćam poreze. Ne osećam da su sposobni rešiti slučaj. Sve mi se čini traljavim.Ne verujem ni onom Zoranovom policajcu.

  • Marko P

    10. novembar 2017 | 17:01

    Produžite mu još 30 godina

  • STELA

    10. novembar 2017 | 17:25

    Pravosudje na ispitu časti. Bravo i najlepše čestitke za zalaganje i mukotrpan rad na otkrivanju monstruoznog ubistva prelepe i napaćene Jelene, žene koje više nema Ničim nije zaslužila takvu smrt.Oteli su malenoj detinjstvo i svetinju koja se zove MAJKA. Pravda za Jelenu, Pravda za malenu.Ukoliko je tačno da je njegov brat pedofil i vrši prljave prepiske na fejsu pod hitno promeniti smeštaj za malenu i odrediti porodicu Krsmenović, koji će je čuvati kao zenicu oka svog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA