Kamiondžija naleteo na ženu koja je vozila bicikl, ubio je na licu mesta: Saobraćajna nesreća kod Zrenjanina

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu

  • 6

Teška saobraćajna nezgoda u kojoj je petedestdevetogodišnja žena poginula dogodila se danas  oko 14,20 časova, u Melencima, kraj Zrenjanina, saznaje Telegraf.

Prelepa Stefani je bila u lambordžiniju koji je išao 160 kilometara na sat kada se zakucao u drvo. Za njen život borili su se tri dana!

Do saobraćajne nezgode je došlo, kada je kamion kojim je upravljao vozač  iz okoline Kovačice naleteo na pedesetdevetogodišnju ženu iz okoline Zrenjanina, koja je vozila bicikl na električni pogon.Na lice mesta nakon nesreće izašla je ekipa Hitne pomoći koja je konstatovala smrt nesretne žene zbog teških povreda koje je zadobila na mestu nesreće.

Foto: Telegraf.rs

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.

Daljinac

(D.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iki

    11. novembar 2017 | 23:49

    Strava i užas nedaj bože nikome..

  • Sanja

    12. novembar 2017 | 11:29

    Biciklisti su najopasnija kategorija u saobracaju, svi zove bez svetala i bez ikakvog obelezja, a ne vidim da se pisu kazne za to...

  • Neverovatno

    11. novembar 2017 | 21:45

    Strašno, ne daj bože nikome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA