Turski autobus stao je rutinski na Gradini: Putnicima su rekli da izađu i iznesu sve svoje stvari, a prtljag je i dalje bio pun! (FOTO)

Roba je bila spakovana u najlon kese i sakrivena ispod i iznad sedišta putnika u galeriji, u malim boksovima iznad točkova

  • 12

Carinski službenici su u saradnji sa policijom 11. novembra 2017. godine, na graničnom prelazu Gradina, zaplenili veliku količinu obuće i kožnih jakni.

Carinik je vozaču "citroena" poželeo srećan put, kada je ugledao crnu PVC kesu. To je značilo samo jedno! Smesta je pozvao pojačanje (FOTO)

Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju, kada se za redovnu carinsku kontrolu prijavio autobus turskih registarskih oznaka koji saobraća redovno na liniji Ada Pazar-Novi Pazar. Nakon što su putnici i vozači izneli svoje stvari, autobus je detaljno pregledan.

Foto: Uprava carina

Tom prilikom su pronađena 144 para patika "Nike" i 22 para cipela "Caterpillar" za koje postoji sumnja da povređuju pravo intelektualne svojine kao i 11 muških kožnih jakni.

Foto: Uprava carina

Roba je bila spakovana u najlon kese i sakrivena ispod i iznad sedišta putnika u galeriji, u malim boksovima iznad točkova, iza vode koja se deli putnicima, kao i u fabričkoj šupljini autobusa koja se nalazi iza kreveta za vozače.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DXN1

    14. novembar 2017 | 16:27

    Da nema turske i kineske robe,bili bismo i goli i bosi!

  • Patofna

    14. novembar 2017 | 16:16

    Pa tako im i treba kad vec nosu dali mali simbolicni prilog jadnim,skromnim,siromasnim carinicima,pa odakle da zavrse 4.sprat kuce i da skupe za treci po redu cetvorosoban stan u jedva uzem centru grada...ugledajte se malo na svercere opijata...platis na vreme i oooop nema rampe

  • Janko

    14. novembar 2017 | 21:23

    "Dobro"rade nasi carinski sluzbenici,jedan zaustave a 10 propuste😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA