Luka Mišković, koji je ubijen ispred konobe na Dorćolu, unuk je poznatog glumca: Pamtimo ga po legendarnim filmovima

Luka je iz ugledne i veoma poštovane porodice, u kojoj su svi školovani i obrazovani

  • 7

Luka Mišković (26), koji je ubijen ispred konobe "Akustik" na Dorćolu, pošto je prethodno pretio osoblju restorana i ranio vlasnika Jakšu Šćekića (33), unuk je čuvenog jugoslovenskog i srpskog glumca Janeza Vrhoveca.

Razlog brutalnog ubistva ispred dorćolske kafane je klima uređaj? Luka se žalio, niko ga nije slušao, a onda je otišao po naoružanje

Luka Mišković, koji je odranije poznat policiji, ubijen je 24. septembra. Nakon što je pretio osoblju, zamolili su ga da izađe iz restorana. Tada je izbila rasprava, nakon koje je Luka otišao, da bi se vratio sa pištoljem i otvorio vatru na vlasnika i ljude ispred restorana.

Policajac mu je naredio da spusti oružje, što je on odbio, zbog čega je upucan, navode očevici.

Kako nezvanično piše Alo, problematični mladić je unuk čuvenog glumca Janeza Vrhoveca, koga pamtimo po ulogama u vrhunskim delima jugoslovenske kinematografije poput "Ljubav i moda", "Užička republika", "Derviš i smrt"...

Printskrin: Man Is Not a Bird 1965.

- On mu je rođeni deda. Luka je iz ugledne i veoma poštovane porodice, u kojoj su svi školovani i obrazovani. Njegova majka Dana Vrhovec je ugledni vajar i jedna kulturna žena. Nažalost, nedavno je izgubila sina, i veoma teško podnosi sve što se dešava - ispričao je izvor za Alo.

- Njen sin jeste bio problematičan, i ranije je imao sukob sa policijom, ali nije zaslužio da završi onako. Ipak je bio mlad i trebalo mu je pomoći - dodaje.

Foto: Telegraf

Prema njegovim rečima, malo je poznat privatni život čuvenog glumca, a ni mnogi koji su poznavali Luku nisu znali da mu je deda bio čuveni glumac.

- Luka nije isticao da mu je Janez deda, tako da mnogi iz okruženja nisu to ni znali. Nažalost, bio je više poznat po problematičnom ponašanju, ali samo njegova majka zna kako je bilo njemu - navodi izvor.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран

    16. novembar 2017 | 00:23

    Како помоћи некоме ко је дошао са оружјем и почео да пуца на ненаоружане људе. Зар је требало чекати да некога убије, а и ти на које је пуцао такође су били млади.

  • Тодорић

    16. novembar 2017 | 01:09

    Да ли да се бацамо на колена и кукамо због познатог деде?Па да је унук Папин,дивљао је.

  • Sasa

    16. novembar 2017 | 09:15

    Mnogo vazno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA