Ubica iz Pančeva dok je klao Biljanu pretio prestravljenoj devojčici (12): "Idi u sobu da tebe ne bih prvo zaklao!"

Nesrećna devojčica je svedok krvavog pira u kojem je pre samo tri dana ostala bez majke, Biljane Mijatović

  • 52

Biljana Mijatović (30) sahranjena je juče posle 13 sati na Novom groblju u Pančevu, dan pošto ju je nožem nasmrt izbo njen nevenčani suprug Siniša Radovančev (50).

Biljana je kriva za svoju smrt jer se udala za 20 godina starijeg: Skandalozni komentari na račun brutalno ubijene majke dvoje dece (FOTO)

- Mama, mama, hoću mamu, neću ovo! - jecaji i vapaji malene Marije (12), Biljanine ćerke iz prvog braka.

Na večni počinak, nesrećnu ženu koja se pre samo dvadesetak dana po drugi put porodila ispratilo je stotinak prijatelja i članova porodice, sa njenom starijom ćerkom Marijom na čelu. Jecaji nesrećne porodice koja žali za svojom mezimicom Biljanom odzvanjali su grobljem, a ćerka Marija neutešno je dozivala svoju majku.

Zagrljaji njenih najbližih i prisustvo drugara iz odeljenja nisu mogli da zaustave suze koje su joj tekle niz obraze, a njeni jecaji slamali su srce svakome ko je bio na groblju, piše Blic.

Nesrećna devojčica ujedno je i svedok krvavog pira u kojem je pre samo tri dana ostala bez majke. Tog 21. novembra, Biljana je proslavljala svoj 30. rođendan sa prijateljima i porodicom. Čim su se gosti razišli, Siniša i Biljana počeli su sa žustrom svađom.

Foto-montaža: Profimedia/imageBROKER, pixabay.com

- Mala Marija čula je buku koju su pravili njena majka i očuh. Izašla je iz sobe da vidi šta se dešaava. Tada je videla očuha Sinišu kako u ruci drži nož. Siniša, pošto ju je ugledao, nasrnuo je na nju i vikao: "Idi u sobu da tebe ne bih prvo zaklao!" - priča izvor dobro upoznat sa dešavanjima tog kobnog dana.

Prestravljena devojčica je otrčala u sobu i pošto je zatvorila vrata čula je vrisku.

- Marija je ispričala da je odmah znala da je Siniša ubio njenu majku. Odmah je pozvala policiju. Nekoliko minuta kasnije izašla je iz sobe i ugledala majku kako leži mrtva. Do tog trenutka, ubica je izašao iz stana.

-  Devojčica je ispričala da je nju i bebu Siniša zaključao kada je izašao i ostavio u stanu sa mrtvom majkom. Kako je imala rezervni ključ, odmah je uzela sestricu i njene stvari i otišla kod babe. Jadno dete je preplašeno. Boji se, stalno priča da će Siniša i nju da zakolje kada izađe iz zatvora.

Foto-ilustracija: pixabay.com

U vreme sahrane Siniša Radovančev priveden je na saslušanje u pančevačko Više tužilaštvo. On se branio ćutanjem, nakon čega je Tužilaštvo uputilo predlog da mu se odredi pritvor do 30 dana, zbog uznemirenja javnosti, o čemu odlučuje Viši sud.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    24. novembar 2017 | 09:11

    Boze sacuvaj zar postoje ovakve krvolocne zveri!? Niko nema pravo nekome oduzet zivot , bez obzira sta je razlog !

  • ana sch

    24. novembar 2017 | 09:20

    Nedaj Boze nikome..Niko ne zna sta ga ceka i sta nas vreba..Jedna sekunda..i ode sve u propast.. Boze pomozi svakome pa i meni .. Pomozi Boze svim porodicama pa mojoj da zivimo u Ljubavi slozi i Blagostanju..Pomozi Boze ..da se ovakve sile negativne iskorjene..

  • Gaga

    24. novembar 2017 | 21:39

    Ja sam bila udata za baksuza I nasilnika mojih godina I jedva sam izvukla zivu glavu. Bio je "frajer " moje generacije. Posle sam se udala za dosta starijeg zbog njegove dobrote iskljucivo. Ne kazu Kinezi za dzabe treba probati gorko pre slatkog. Ovaj moj 10 god stariji, je kao andjeo. Skolovao me do doktora nauka, stalno mi je govorio kako sam pametna i da to ne treba ignorisati. Na YouTube je naucio kako da plete kikice za nasu cerku, nisam u zivotu videla boljeg oca. Voli da sam stalno doterana ponosi se sto me ima. Izdrzava moju familiju u Srbiji I salje novac boslesnoj deci. Viliki je vernik. Tako dobar covek je dobar i kao mlad i sa 20 i sa 60, a baksuzi ne valjaju ni Bogu ni narodu, obicno su prblematicni od detinjstva do kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA