≫ 

Nad sudbinom ubijene Biljane iz Pančeva i kamen bi zaplakao: Od prvog supruga pobegla jer ju je tukao, a drugi je ubio!

Život nesrećne žene Biljane bio je prepun tuge i nasilja

  • 49

Biljana Mijatović (30), koju je pre četiri dana nevenčani suprug Siniša Radovančev ubio u Pančevu samo tri nedelje nakon porođaja, godinama je trpela zlostavljanje muškaraca. 

Monstrum iz Pančeva u policiji priznao ubistvo, u tužilaštvu ćutao, pognute glave gledao u pod. Određen mu je pritvor do 30 dana

- Bilo je dana kada mi se Bilja žalila da je Siniša dolazio mrtav pijan kući i da ju je takav maltretirao, vređao, ponižavao - ovako za "Blic" započinje priču bliska rođaka Biljane Mijatović (30), žene koju je u utorak uveče 21. novembra nasmrt nožem izbo nevenčani suprug Siniša Radovančev (50) na njen 30. rođendan.

Njena rođaka zamolila je da ostane anonimna, a u svojoj potresnoj ispovesti ispričala je kroz kakav je pakao prolazila nesrećna žena godinama pre tek mesec dana, presudio ubodom u grudi. Kako dodaje, Siniša i Biljana bili su u vezi dve godine, od čega su godinu dana proveli živeći zajedno.

- Nas dve smo bile nerazdvojne. Kada je upoznala Sinišu, sve je bilo super u njihovom odnosu. Pričala mi je da je srećna iako se ja nisam slagala sa njihovom vezom. Međutim nisam imala prava da se mešam - priča sagovornica "Blica".

U šoku i bolu pod kojim je od kada je saznala da je ostala bez Bilje, očajna ponavlja da ne može da veruje šta se desilo i da nema više njene rođake.

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

- Bilo je dana kad mi se žalila da je mrtav pijan dolazio kući i da ju je vređao i ponižavao, ali nikada mi do tada nije rekla da ju je udario nego samo da su se posvađali i razišli. Posle nekoliko dana opet bi se pomirila sa njim i on je onda neko vreme bio miran, ali je uvek nastavljao sa maltretiranjemkada dođe kući pijan - priseća se Biljina rođaka.

Ona dodaje da joj je nesrećna žena ispričala i da je Siniša i sa svojom bivšom ženom bio grub dodajući da je, za razliku od Biljane, bivšu ženu tukao.

- Dok je bila trudna, Bilja se hvalila da je dobar i bolji, kako joj pomaže u svemu i kako ga voli. Mislila sam da se konačno smirio i da su izgladili odnose. Ne mogu da verujem da se ovo desilo. Preteško mi je - priča nesrećna žena.

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Život nesrećne žene Biljane bio je prepun tuge i nasilja. Naime, nju je, navodno, i prethodni muž i otac njene prve ćerke zlostavljao.

- On ju je maltretirao i tukao, zato je otišla od njega - priča drugarica.

Prema njenim rečima, jutro pre nego što je Biljana monstruozno ubijena njih dve su se čule, a ona nekoliko sati kasnije javljeno joj je da njene rođake više nema i da ju je Siniša ubio.

- Njega treba smrtno kazniti - naglašava ona.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    25. novembar 2017 | 10:44

    Tezak Ti je zivot bio pok.Biljana !! Pocivaj u miru !!

  • Sone

    25. novembar 2017 | 11:24

    I za ovakvog idiota smrtna kazna ili dozivotna

  • Sasa vukicevic

    25. novembar 2017 | 14:23

    Pricajte sta hocete,nasilje i ubistvo ne odobravam ali kad vidis da nesto ne ide odlazis a ne da cekas neka ovo bude nauk svim zenama koje zive u takvim vezama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA