Stravične scene u Kotežu: Policajka se obesila jer ju je ostavila devojka

U Kotežu juče niko nije mogao da priča o smrti ove mlade devojke

  • 15
Bešenje, Obesio se, obešenjak, obesiti se, samoubistvo, omča

Foto: pixabay.com

Policajka T. V. (36) juče se obesila  u svojoj kući u beogradskom naselju Kotež. Kako se nezvanično saznaje, ona se na ovaj čin odlučila, navodno, zbog ljubavnih problema. Motiv samoubistva za sada nije potvrđen.

Monstruma iz Zemun polja zvali su Svinjski, bio bahat i svima je pretio: Ljubavnicu izbacio iz kola i ispalio joj nekoliko metaka u glavu

- Bila je nesrećna jer ju je devojka koju je volela ostavila i to nikako nije mogla da preboli. Nažalost, nije izdržala - priča izvor blizak preminuloj, koji je želeo da ostane anoniman.

Kolege nesrećne devojke pričaju da je bila vrlo odgovorna u svom poslu i teško im je da prihvate da se odlučila na taj potez.

- Ko god je poznavao, znao je da je bila vrlo posvećena službi. Niko nikada nije imao zamerke na njen rad. Ne znamo šta se dešavalo u njenom privatnom životu, ali nikada nije dovodila partnere ni na kakve događaje.

Bila je vrlo fina, poštena, pre svega odgovorna. Ne znamo da li je morao ovako da se završi njen život, jedne mlade i divne osobe - pričaju kolege.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Prema rečima izvora, ljubav prema uniformi nasledila je od oca koji je radio kao saobraćajni policajac.

- Njen otac je sada u penziji. Iza sebe je ostavila i brata i sestru. Ko zna šta se njoj dešavalo - tužne su kolege ove policajke.

U Kotežu juče niko nije mogao da priča o smrti ove mlade devojke.

- Čuli smo, znamo da se ubila, ali sirota... Bolje da ne pričamo o tome - kazale su juče komšije.

Daljinac

(Telegraf.rs/srbijadanas.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    5. decembar 2017 | 21:10

    Ubila se??? Ja bila u 2 rata (Irak i ovde);2 puta gledala kako mi umire majka pa otac;imala 2 spontana u 5 mes...I NISAM SE UBILA... A ta devojka...radila u policiji... PROVERITI PSIHOFIZICKO STANJE SVAKOG A KO RADI U POLICIJI!!! Saucesce porodici

  • Kosovka

    5. decembar 2017 | 23:28

    Zastoooo...pa sta ako je ostavila.Nikad ruku na sebe nikad...Ima drugih..ima resenja.nee ruku na sebe ljudi moji.Zalosnooo..tuga

  • Joca

    6. decembar 2017 | 00:21

    Zaista mi je jako žao nesrećne devojke, ali ipak ne mogu imati razumevanja za ovakav postupak iz ovakvog razloga. Onaj ko te je ostavio sigurno nije vredan ni tvoje suze, a kamoli života bez obzira da li je muško ili žensko u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA